Zdravím! Pred pár dňami som si zakúpil guľovnicu CZ 550 Lux cal. 308 Win., vyskitol sa mi problem zo zaverom, ked nabijem gulovnicu, tak ho potom nemožem skoro ani otvriť(iba ked ju nabijam nabojom), bez naboja ide zaver pohode, vedeli by ste mi poradit?
Aké náboje tam dávaš? Kúpené, či prebité? Ja mám dve pušky čisto nové v rovnakej ráži, do Remingtona 700 dám náboj ako do masla, ale ten istý do Howy ani za toho ... Ani ho nezavriem.Musel som všetky nábojnice šlahnúť znovu do lisu a na doraz ich prekalibrovať. Teraz je to iné kafé. Ak sa ti chce, cinkni mi na 0918536390
Neverím, že je to v strelive. A Sako? Keby Igman a podobné extra značky, nepoviem...Podľa mňa, je to v komore. Ak je zbraň nová, reklamuj ju, kašli na CZ ak ti vrátia peniažky skús ísť do niečoho kvalitnejšieho. Odkiaľ si? Ja sa túlam kadetade, môžem vziať kamaráta slušného puškára a kukne to.
Chlapi ďakujem Vám! Bol som u puškára a ten mi povedal aby som zmenil strelivo, že on by to aj vedel spraviť, ale že nechcel by do gulovnice moc zasahovať! Ešte raz vám ďakujem!
<br/>PS: Lacco1 ak budeš mať cestu okolo Prievidze, cinkni mi: 0908 092 712
Ak by to vedel spraviť, tak pravdepodobne len mechanickým zásahom do zbrane. A to je hlúposť, rýpať sa do flinty, keď je v záruke, ja by som ju vrátil a zobral niečo cenovo podobné, ale kvalitnejšie. Môj názor, už dlhšie nie som fanúšik českých guľovníc. Vravím, že aj Zastava je kvalitnejšia. Čisto môj osobný názor a skúsenosti, nikoho nechcem odradzovať od kúpy. Chodím priebežne do PD, cinknem, dáme nejaké pivo.