Záleží od peňazí, ktoré do toho chceš vraziť. ZKK 600 boli asi posledné kvalitné české guľovnice, pokiaľ bola v dobrých rukách a nie je "vybúchaná", nič nepokazíš.S výberom nových ti možno poradia iní. Osobne by som radšej investoval viac prostriedkov do kvalitnej optiky, tam je kľúč k úspechu.
Ahoj, asi ZKK ,ale vo výbornom stave, ešte sa nejaķá určite nájde:) k tomu by som ja bral nízku monþáž, optiku Meopta, nejaký výšší level a dobré strelivo. Ak by si našiel dobrého prebíjača,máš kombinãciu, ktorá musí slúžiť k spokojnosti...o amerických zbraniach veľa neviem a ZKK poznåm dõverne..ale určite si prečítaj aj názory druhých,ktorí poznajú am.flinty..
No, ak by som ja kupoval CZ, tak 550,ale napr. Ebony..predsa len je viac vyfintena...alebo niektoru inu ediciu..u CZ nic nepokazis, su to pracovne flinty, ale ja som aj na estetiku,preto skor ediciu.. inak, obcas urobia v CZ zaujimave akcie..da sa dost usetrit,co mozes potom investovat do poriadnej optiky..aj ta da v Brode kupit velmi vyhodne,myslim tym Meoptu..ja by som to riesil tak...ale neber to ako Pismo, to su len rady..