Johny,vdaka Jarovi, nemusim viacej spekulovat ako ti to vysvetlit! Ak by si chcel technicke rozmery a pod. daj mi vediet, budem sa ti to snazit poslat e-mailom!
potrebujem iba nieco o tomto naboji viac.nasiel som ho v normach C.I.P a neviem ci to je len historia alebo sa da zohnat este niekde.bol by s neho pekny dvojak alebo jedinka...a vy mi tu hned posielate video a pod...
Tajfi, tak potom si sa dobre nevyjadril, pretoze nevidim doteraz ziadne spory alebo udaje ze sa to neda urobit! Naboje sa urcite daju zohnat, avsak su mozna len u zberatelov a lacne urcite nebudu! Ak potrebujes technicky vykres s rozmermi, teoreticke vykony a pod. to ti mozem poslat! Inak tato raz je v skutocnosti len historicka rarita s pouzitim cierneho prachu a udajne (hoci budes prekvapeny) porovnany vykon s modernou zbranou je pomerne prakticky otazkovy. Ano , bol by to zaujimavy dvojak alebo jedinka---ale pri zamysleni z praktickej stranky---neviem ci by som chcel do toho vrazit cas a energiu! no a na uzaver --neviem ci by som sa chcel postavit za zbranou ktora tlaci 10-13 dk. olova!8-L8-L8-L
chalani volal som s JOHNYM zrejme tu doslo k malemu nedorozumeniu myslel som ze si robite srandu so mna a ono to video tu naozaj je.tak sa vam ospravedlnujem.Chlapi ja som zbrojar a ked chcem byt pred ostatnymi zbrojarmi musim vymyslat ,hladat nove alternativy a dalsie konstrukcie rozumiete mi...p.s. nepozerajte na pravopis dost ponahlam.dakujem
Stefan ak mas nejake papiere vaha strely je dost podstatna vec a firmy ktore to robia posli mi ja mam iba ttd o naboji ako takom a komorovom vystruzniku