Dobrý den..
<br/>Rád bych slysel Vase názory na tuto znacku sportovních brokovnic..Nejvice me zajíma asi model Grand Prix..Jaké máte s touto zbraní zkusenosti ?..Vololi by jste radeji browning,nebo konkurencní berettu? Napr. 682....Mám zkusenosti pouze s půjceným browningem..zbran chci porídit pouze na strelnici..Lovit s ní urcite nebudu.Poradtte prosím který model,pripadne která znacka je podle vás lepsí..Dekuji
....ak nekupis Berettu 682 Gold E a hore, (napr. SO Modely) tak radsej kup Browning! Hoci lacnejsie Beretty su pomerne dost pouzivane nevydrzia tolko co Browning!
<br/>
<br/>Pouzivam Browning Citory,Superposed, 425, 525 a Ultra Sporting. Superposed a Ultra maju uz kazda min. 50000 prefiltrovanych nabojov --bez akehokolvek problemu! Mal som Berettu 682 Gold, a 682 Gold E. Model Gold mi zacal kaslat ani nie do 30000 vystrelov!
<br/>
<br/> Gold E vydrzal, avsak mi sedi viacej egronomika Browningu, tak posiel aj Gold E!
<br/>
<br/>Cenove-Browning za peniaze je pomerne dost lacnejsi nez Beretta, ktora dostala zvuk natlakom na trh s lacnejsimi modelmi, co vsak je uz ina zalezitost!
...ak mas na mysli Berettu gold E, tak ta ma svoju kvalitu, avsak to iste a to same ma( a ak nie aj mechanicky viac ) Browning Ultra---rozdiel? Beretta 686 Gold E je okolo 2000 USD drahsia nez Ultra!
Ale no tak, Andrej a taká gumipuška na jarabinu by ti nestačila???Veď aj s tým by si mohol trafiť toho asfaltového holuba!!!:]:]:]Ináč zdraví ťa ten z Brezovej!!!
Ahoj stefan, mám doma Berettu Gold sporting ve 12/76, získal jsem ji starší, ale v dobrém stavu, má černá porvch baskule bez dalších rytin jen s tenkou linkou - to jen pro upřesnění modelu. Jakž takž mi sedí ale na střelnici se dostanu jen párkrát do roka a na lov používám dvojku rusandu(hlavně 74 cm), protože většinou lovím se psem a prolízám i nejrůznější bordely apod. tak je beretta pořád doma ve skříni. Uvažuji o výměně a to za lehkou zbraň (nechce se mně tahat už těžší zbraně,ale nechci jít od nějaké lighty), ale zvažuji brokovnici ráže 20/76 s vyhazovači a třeba i pevným zahrdlením, délka hlavně tak 66cm.Mimo starých zbraní třeba i dvojek(ty jsou ale komorovány jen na 20/70) se dívám i po nových a rád bych si nechal poradit co by jsi mi doporučil právě od browningu? I vzhledem kurzu by to mohl být dobrý kup. Drobnou lovím v polních revírech, do bažantnice a na vodní pernatou se dostanu vyjímečně. Díky za radu ahoj rosťa
Zdravím,
<br/> chtěl bych poprosit o informaci, za kolik se dá na slovensku pořídit nová kozlice Browning Grand Prix, případně jiné modely brokových kozlic tohoto výrobce..Případně kontakt na prodejce.Jsem student.Děkuji mnohokrát...
nazdar mam automat 16 a rad by som vedel ako sa pohybuju ceny takychto zbrani
pripadne keby som ju cel predat kolko za nu pytat, hlaven uz zrkadlova nieje ale je nanovo komplet zacierneny a pazba i predpazbie je vyrezavane
<br/>
<br/>za kazdu odpoved vopred diky
Browning Auto 5 - prvá masovo rozšírená samonabíjacia brokovnica, dnes už skôr veterán a historický kúsok ako zbraň súčasného poľovníka. Hodnotu má skôr pre zberateľa v dobrom pôvodnom stave, bez úprav. Ceny sa pohybujú cca. okolo 6-7 tisíc Sk,-, samozrejme ak nájdeš niekoho, kto je to ochotný za tie peniaze kúpiť. Pokiaľ by si moc chcel môžem ty dať kontakt na človeka, ktorý ohodnocuje zbrane ale myslím, že v tvojom prípade je to bezpredmetné.