polovnici a psickari

pred 14 rokmi 9 mesiacmi #48717 od zilcay
polovnici a psickari bolo vytvorené zilcay
pred dvoma dnami som isla so psami do chranenej oblasti. dopredu priznavam, ze ma to velmi mrzi, teda mrzi ma nevedomost, ze tam nemozu psi. som clovek ktory nemal nikdy predtym psov, cize pokladam sa za sudneho neortodoxneho majitela psov. nenapadlo mi ze chranena oblast znamena zakaz psov bez voditka a nenapadalo mi ze aj nechranena oblast znamena zakaz psov bez voditka.moja doga ponahanala malu srnku, vznikla situacia ze dany polovnik zavolal policiu a ti zase nejakeho sefa zvazu polovnikov a okrem pokuty to vyzeralo skoro na odnatie psov, ma zaujala tema vencenia psov, resp. nemoznosti vencenia psov. kedze podla policie nie je mozne vencit v oblasti rusovce a cunovo psov bez voditka a kosika. neviem si to predstavit. moje psi su spokojne vtedy ked su poriadne vybehane. nielenze su spokojne a stastne ale aj zdrave. ak kazda samosprava vyda nariadenie, kde definnuje asi dva priestory kde psi mozu navolno, a okonca aj na hradzi kde nechodia ludia, ktorych by psi teoreticky mohli ohrozit, tak neviem, kde mozem psov vencit. pocula som vela o konfliktoch polovnikov s takzvanymi psickarmi. docela by ma ako amatera zaujimalo, preco takyto konflikt vlastne existuje, ked sa jedna o milovnikov zveriu vo vseobecnosti. kde je teda pes zakopany:-)

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

pred 14 rokmi 9 mesiacmi #48725 od mano
Odpoveď od mano na tému polovnici a psickari
problem je asi v tom ze ten pes nemal nahanat tu srnku. pokial tu srnku nahanal a nedal sa odvolat tak potom by som v tvojom pripade mlcal a najskor chodil na cvicak a potom riesil to ci mozem psa pustit bez voditka a nahubku a kde ho mozem pustit:x:x

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

pred 14 rokmi 9 mesiacmi #48726 od plantex
Odpoveď od plantex na tému polovnici a psickari
Pes je zakopany vtom ze pustis psa navolno v lese a hlavne v tomto obdoby ked sa rodia mladata :x. Ak ti ide o Cunovo,tak na konci hradze za bufetom "obratka" kde hradza pokracuje do madarska ale uz nieje potiahnuta asfaltom mozes pokojne vencit psikov na tej travnatej ploche medzi hradzou a priesakovym kanalom. Ak budes tam nikto s polovnikov ti nic nepovie, pokial samozreje nedovolis aby ti psi prebehli hradzu do lesa ktory je zanou, okrem panov v zelenom mozu lahko natrafit na diviakov ktori knim nebudu mili. Odhadujem ze si s Petrzalky ked spominas prave Rusovce a Cunovo.
<br/>Tak v Petrzalke je tiez dost vhodnych miest kde mozes pokojne pustit psika a ma dostatok priestoru nato aby si vybil energiu. Sam tam byvam a tak viem ze takych miest sa par najde.
<br/>Mozem vediet ci sa tebou spominany incident nestal primo v Cunove?

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

pred 14 rokmi 9 mesiacmi #48727 od plantex
Odpoveď od plantex na tému polovnici a psickari
Este som zabudol.
<br/>Ked tuzis potom mat psika pusteneho navolno,najskor sa uisti ze ta psik naozaj poriadne poslucha a to docielis na cvicisku.
<br/>Skus napriklad to ktore je vedla cesty do Rusoviec (medzi hradzou a tou cestou) a ak mas problem si psika vycvicit sama vyuzi moznost vycviku s profesionalom. Ak chces viem ti jedneho poradit, ale jedine na mail nie na forum.

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

Čas vytvorenia stránky: 0.052 sekúnd

Partneri

Kto je online?

Práve tu je 5588 návštevníkov a žiadni členovia on-line