fotit chodim ale z mojim akoze delom sa v sere moc fotit neda . ked tak mi napis na Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. a nejake tie daniele ti poukazujem ak bude casu . teraz mam nabity vikend .
Hostýnské Vrchy. U nás první daněk rochal už 1.10., já jsem slyšel 2.10. Celý začátek říje byl poznamenaný návalem hřibařů v lese, stovky lidí braly útokem hlavně houštiny a zvěř byla rozplašená. Velice dobře rochali ve čtvrtek 11. toho dne se v nažem sdružení ulovili dva a já jsem slyšel 5 na jednom místě. Celkově se v naší dančí oblasti ulovilo do teď co vím sedm daňků největší 160 bodů, ale tento vikend přijíždí hodně poplatkových lovců. Říje se ještě nerozjela naplno, teď se hodně oteplilo a daňci rochají jen skromě. Uvidíme, hlásí ochlazení a sníh. Loni jsem pozoroval rochajícího daňka na sněhu, tak snad se letos opět podaří. Včera čtyři rochající daňci, ale neviděl jsem ani jednoho. Pouze slyšel a po cestě domů mě vyskočil jeden na cestu, výřadový 5letý.
Bol som v Petrovci pred mesiacom. To je poľovnícky raj. Najväčšieho daniela čo som videl som skoro zoťal autom. Bolo to o fúz. No čo už po jeleňovi by som mal aj daniela.
kingsbay: ja som sice neni z BA. ale obcas tam chodim na vikend k rodicom priatelky... mozno by som vybehol fotit, ak by sme sa dohodli. napis mi na mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
<br/>Ospravedlnujem sa, ze pisem mimo temu.
Priamo Petrovec su Lesy SR, OZ Krivaň. Ale uz tam pobehuje nejaky nastrceny pako a kupuje podu a pozemky za sialene peniaze.Preco by malo nieco fungovat,ked sa to moze rozbit a zadarmo prist ku zveri.Krasny revir a perfektny genofnd.Za cca 35r sa tam naozaj nieco podarilo.
preto sa pýtam, lebo viem, že je tam vynikajúci genofond dančej a nečuduj sa tomu ved¡u nás v demokracii to žial takto funguje. nie je to náhodou ten istý, kto vlastní najsilnejšiu trofej daniela na Slovensku strelenú neďaleko?
V nedělu byla krásná říje, daňci rochali celý den, krásně se ozývali a byl velký pohyb zvěře. Myslim si že jsme se dostali do plné říje na říjištích se objevují hlavní daňci a jejich pomocníci. V sobotu navečer rochalo v jednom údolí pět daňků, krásný víkend zakončen odlovením dvou medailových daňků, jeden poplatkovým hostem v režijní honitbě LČR a jeden v honitbě pronajaté, na režijní navazující.