Čo to máš za materiál. Bol by som Ti [r]veľmi povďačný[/r] keby si mi ho poslal. Podrobnosti by sme mohli dohodnúť na mail-y.
<br/>Ja som videl zopár ukážok z maďarského spracovania a bolo to veľmi zaujímavé a poučné, hlavne pre kandidátov a začínajúcich poľovníkov, ale aj pre skúsených, lebo skúseností nikdy nie je dosť. (Ak len človek nie je samoľúby a nadutý!)
Ani by si mi to nemusel posielať, veď 9.9.07 máme v Hrádku na Bôriku II. Európsku výstavu slovenských kopovov a tam si môžeme dohodnúť stretko. Aspoň uvidíš pekné kopovy a mohol by si z toho urobiť aj krátku reporáž. Čo povieš?
Je to presne to maďarské spracovanie, najskôr je na obrázku jeleňa ukázané miesto zásahu a potom reálne video z poľovačky a značenie, netreba rozumieť ... nemám problém to poskytnúť
v tom pripade by som mal aj ja zaujem o take DVD... nakolko sa na vystavu kopovov nechystam;), mozme najst nejaky iny sposob dorucenia.. a nechcem byt perfekcionista ale na kurze nas ucia ze sa to vola "znakovanie" nie znacenie zveri. zver mozme oznacit modrou , cervenou alebo inou farbou:P pripadne aj nejakym symbolom.. ale znakovanie je to ako sa sprava zver po zasahu...
<br/>prepacte, nechem aby ste si mysleli ze sa hram na mudreho...
johny, aj ja mám veľký záujem o také DVD, keď je to možné a ideš do Antola 1.-2.9.07, tak by sme sa tam mohli stretnúť, prípadne sa ozvi na ...oko11@atlas.sk...alebo na 0905 270484...verím, že sa dohodneme...;)
No dobre takze takto, ja to napalim x krat a zoberiem zo sebou do antola .... kto má záujem tak ma tam nájde. Poštou sa mi to posielať nechce, pišta tebe to dám teda 9.9. v Hrádku ....