obnovenie zbrojného preukazu

pred 13 rokmi 5 mesiacmi #56885 od jaromirz
obnovenie zbrojného preukazu bolo vytvorené jaromirz
Dobry vecer, chcem sa opytat ci mi nevie niekto poradit ako to je s obnovením zbrojneho preukazu pre polovne ucely. Pekne poporiadku: Asi pred 10 rokmi som absolvoval polovnicke skusky a .preukázalodbornú spôsobilosť držať alebo nosiť zbraň a strelivo vykonaním skúšky pred skúšobnou komisiou. Kedze za 5 rokov co som bol v polovnickom zväze som sa nedostal do ziadneho zdruzenie, tak som si ani nekupil zbran a aj som zabudol si predlzit zbrojny preukaz. Nasledne po jeho dobe platnosti mi ho plicia odobrala z dôvodu nepredlzenia si ho na pol. ucely. Teraz by som si to chcel vsetko obnovit, viem ako postupovat pri ziadosti do polovnickeho zväzu, ale pytam sa ci budem musiet opät vykonavat odbornu spôsobilost na drzanie zbrane pred komisiou, alebo bude stacit ziadost o obnovenie zbroj. preukazu a zaplatit poplatky a vybavit si potvrdenia od lekara atd... Dakujem vsetkym za odpoved a info.
<br/>
<br/> Jaro:)

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

pred 13 rokmi 5 mesiacmi #56900 od Kalach
Odpoveď od Kalach na tému obnovenie zbrojného preukazu
Zdravím Ťa priateľu.Pri prečítaní Tvojho problému som som ostal trocha nesvoj.Ja osobne Ti neviem poradiť,ale prekvapuje ma &quot;nereakcia&quot; superodborníkov v práve a v legislatíve,ktorí tu už oblbli toľkými MBT informácií verejnosť a nič.Asi to bude len tým,že keď sa nejedná o mňa tak sa nejedná o nič.
<br/>Radím TI ,spýtaj sa na polícii ,tam Ti bez problémov poradia.

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

pred 13 rokmi 5 mesiacmi #56929 od lanus
Odpoveď od lanus na tému obnovenie zbrojného preukazu
jaromírz/Kalach - odpoveď na predmetnú otázku sa nachádza v zákone;stačí sa unúvať to naštudovať !
<br/>
<br/>
<br/>§ 24
<br/>Nový zbrojný preukaz
<br/>(1) Žiadosť o vydanie nového zbrojného preukazu sa podáva najneskôr 30 dní pred skončením platnosti
<br/>zbrojného preukazu.
<br/>(2) Na konanie o vydaní nového zbrojného preukazu sa primerane vzťahujú § 16 až 20 s tým, že sa preukázanie odbornej spôsobilosti nevyžaduje. V konaní o vydanie nového zbrojného preukazu policajný útvar hodnotí zdravotnú spôsobilosť držať alebo nosiť zbraň a strelivo, bezúhonnosť a spoľahlivosť žiadateľa o vydanie nového zbrojného preukazu a odôvodnenie potreby naďalej držať alebo nosiť zbraň a strelivo.

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

pred 12 rokmi 4 mesiacmi #60817 od Lesanek
Odpoveď od Lesanek na tému obnovenie zbrojného preukazu
Podľa terajších pozantkov nielen zbrojný, ale i poľovný lístok majú aj poľovníci, ktorí na spoločnej poľovačke nafúkali, ale aj Tí čo sú trestne stíhaní, dokonca aj potrestaní. Komora mala tomu zabraniť, no opak je pravdou! Komora ešte ich zachraňuje. Čo Vy na to pan Lebocký?

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

Čas vytvorenia stránky: 0.078 sekúnd

Partneri

Kto je online?

Práve tu je 191 návštevníkov a žiadni členovia on-line