Chlapci, tak ako je to s tým odstrelom psa, je to povedzme cigánsky hladný psisko, ktorý nemá obojok, dajme tomu 1km od obydlia, ženie pred sebou kotnú srnu, je bez majiteľa...strelím ho...a teraz po novom, niečoho protizákonného som sa dopustil? Nechce sa mi hrabať v platnej legislatíve a v starých príspevkoch. Ďakujem.
nechapem co je to za pristup,ze sa ti nechce hrabat v legislative ,ved to je tvoja psia povinost ovladat zakon a nie sa tu vypytovat,ked neovladas zakon nemas narok na zbran a polovny listok
Nuž asi nie je každý znalý všetkého ako Ty. Viem, že je tam v hre vzdialenosť od majiteľa, pytliačiaci pes, bez majiteľa,samozrejme...ale ako je to u nás zvykom, zákon ešte nie je v platnosti a je pomaly dva krát novelizovaný... mal som na mysli čo je najnovšie okolo tohto.
tipicka reakcia niesom znalý všetkeho ,ale take zakladne veci by si mal vediet,ako chceš potom chodit so zbranou po hore a plnit si svoju zakladnu povinost ,tlmenie škodnej zveri ,mohol si svoj prispevok štilizovat inak a nie tak že nevieš ako maš postupovat pri odstrele tulavych psou