veterinarna obhliadka ulovenej zveri - školenie osôb

pred 16 rokmi 1 mesiacom #32676 od eros
Po vstupe do EU nam vyplynula aj uloha na zabezpecenie prehliadok ulovenej zveri veterinarom, alebo odborne vyskolenou osobou, ktora je opravnena tuto obhliadku vykonat. Vie niekto, kedy najblizsie sa taketo skolenie bude poriadat v okoli Ziliny, Martina, Pov. Bystrice,Cadce, kolko skolenie stoji. kto sa ho moze zucastnit a ako vlastne prebieha?

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

pred 16 rokmi 1 mesiacom #32681 od yegi
Skús zavolať na Regionálnu Veterinárnu Správu, oni by to mali organizovať, tam by si mal dostať fundovanú odpoveď.

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

pred 16 rokmi 1 mesiacom #32686 od panhorar
Zavolaj na RVS Puchov 042 4631066 skolenie by malo byt asi v aprili, stoji okolo 3 000 sk.Skolenia sa okrem pol. hospodara môžu zučastniť i ostatní členovia z radov SPZ.Školenie bude asi v RgO Pov.Bystrica,neviem kolko je tam zaujemcov.Školenie ktore prebiehalo v ŠVU-Košice bolo hradene z europskych fondov.

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

pred 16 rokmi 1 mesiacom #32766 od moropeter
Ahoj eros informujes sa o skuskach,ja som ju uz absolvoval v Kosiciach v oktobri minuleho roku poplatok je 3000 sk ktore hradi EU ,naklady na dopravu hradia do vysky cestovneho listka, stravne za uhradu ale preplatilo nam to PZ . V Kosiciach sme boli iby zastupcovia v pocte jednej osoby z polovnickych zdruzeni,lebo je nedostatok miesta,prevazne to boli hospodari PZ.Je to dvojdnove skolenie z moznostou ubytovania ale hradis si ho sam alebo PZ,skusky boli o dva tyzdne z praktickej casti a testu.Prakticka cast -KMO,trichineloza,choroby zvery,vyplnanie sprievodnych dokumentov,dalo sa to zvladnut.Na skoleni obdrzite literaturu na skusky a skolenie je z tychto materialov.Tak sa drz.

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

Čas vytvorenia stránky: 0.040 sekúnd

Partneri

Kto je online?

Práve tu je 502 návštevníkov a žiadni členovia on-line