Hubertlov, vydavateľstvo poľovníckej literatúry vzniklo v roku 1992 a vydáva tieto periodické tituly:

Hubertlov - odborný časopis pre poľovníkov a priateľov prírody 
Hubertlov - katalóg zbraní, streliva a doplnkov pre poľovníkov
Hubertlov - magazín poľovníckych príbehov
Hubertlov - nástenný kalendár

Predplatné a jednotlivé periodiká vydávané od vzniku vo vydavateľstve Hubertlov si môžete objednať na adresách:

Sídlo ústredia pre SR a ČR - Hubertlov, Peter Lihocký, Lietavská 15, 851 06 Bratislava 5
Adresa pre poštový styk: Hubertlov, P. O. BOX. 10, 857 07 Bratislava 57
Tel.: 02/207 10 769, 0908 603 788, e-mail:Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.

Adresa pre poštový styk v ČR: Hubertlov, P. O. Box 85, 690 02 Břeclav 2
Tel.: 00420 - 2/207 10 769, 0908 603 788, e-mail:Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.

 
 
 


Časopis Hubertlov



Hubertlov, vydavateľstvo poľovníckej literatúry vydáva časopis Hubertlov, ktorý má podtitul - odborný časopis pre poľovníkov a priateľov prírody.

Časopis vychádza každý druhý mesiac, teda 6 x za rok a jeho obsahom sú odborné články o poľovnej zveri, o kynológii a poľovníckom strelectve. Súčasťou obsahu sú aj poľovnícke príbehy, ktoré skutočne zažili a opísali naši čitatelia. V časopise pravidelne venujeme priestor aj ženám poľovníčkam a deťom, mladým priateľom prírody.

Prečo sa Vám oplatí odoberať a čítať časopis Hubertlov?

V súčasnosti má časopis Hubertlov najvyšší stav pevných predplatiteľov a tým aj najvyšší náklad medzi všetkými poľovníckymi časopismi na Slovensku, vďaka čomu je Hubertlov medzi poľovníckymi časopismi na Slovensku najčítanejší.

Medzi poľovníckymi časopismi v SR je Hubertlov najlacnejší, jedno číslo stojí len 1,33 € a ročné predplatné je 8 €. Hubertlov má veľký počet predplatiteľov aj v ČR, kde je cena časopisu 40 Kč a ročné predplatné je 240 Kč.

Jedine v časopise Hubertlov môžu poľovníci uverejňovať svoju nekomerčnú inzerciu úplne zdarma a práve vďaka tomu, je v Hubertlove viac inzercie ako vo všetkých podobných periodikách v SR dohromady. V iných poľovníckych časopisoch musíte najprv uhradiť nemalý poplatok za inzerciu, až potom vám ju uverejnia.  

Vydavateľstvo Hubertlov, ako jediné poľovnícke vydavateľstvo na Slovensku už 13 rokov vyhlasuje pre svojich predplatiteľov a dopisovateľov, ako aj pre svoje čitateľky - ženy poľovníčky a pre deti - mladých priateľov poľovníctva, veľkú súťaž Hubertlovu, o veľmi hodnotné ceny. Žiadny iný poľovnícky časopis  súťaž, ktorú by hradili zo svojich ziskov, pre svojich čitateľov nevyhlasuje. Vďaka tejto súťaži vraciame v priemere každému predplatiteľovi polovicu sumy, ktorú uhradil za ročné predplatné.  

V časopise uverejňujeme aj ponuku tovaru zo Zásielkovej služby Hubertlov. Čitatelia si môžu objednať rôzne veľmi praktické doplnky pre poľovníkov, ktoré sme sami otestovali v praxi a ktoré ponúkame za najnižšie ceny na našom trhu.



Katalóg Hubertlov X. ročník
 
 


Vydavateľstvo Hubertlov vydalo už desiaty ročník Katalógu zbraní, streliva a doplnkov pre poľovníkov. Nikto podobný katalóg zbraní a doplnkov ani v Slovenskej a ani v Českej  republike dodnes nevydáva.

Katalóg si za desať rokov získal medzi čitateľmi obrovskú popularitu nielen kvôli tomu, že je jediným na našom trhu, ale najmä kvôli svojej obsahovej časti a pútavému grafickému spracovaniu.

V poslednom X. ročníku Katalógu sme Vám vo farebnej obrazovej časti predstavili na 66 stranách
dlhé poľovné zbrane značiek: Mauser, Sauer, Blaser, CZ Uherský Brod, Browning, Mannlicher, Ruger, Antonio Zolli, Savage, Remington, Weatherby, Heim, Baikal, Benelli, Heckler&Koch, Tikka, Brno, Krieghoff, Rizzini, Gazelle a Bettinsoli.

Z pištolí a revolverov sme v katalógu predstavili zbrane značiek: SigSauer, S & W, Heckler&Koch, Taurus.

V katalógu nájdete tiež tabuľky streliva s balistickými hodnotami od výrobcov: S & B, Federal, Sako, RWS, Norma, Hirtenberger, Winchester, Remington, Geco, MEN, Lapua, W. Romey, Weatherby.

Svoju optiku Vám predstavujú firmy: Leica, Zeiss, Steiner, Swarovski, Nikon, Tactical, Meopta, Docter, Schmidt & Bender.  

Okrem týchto výrobcov nájdete v katalógu aj predajcov nožov, obuvi a ďalších doplnkov ako aj firmy, ktoré poskytujú rôzne služby poľovníkom.

V textovej časti Katalógu na 66 stranách už štvrtý rok uverejňujeme odborné články z oboru poľovníckeho strelectva od renomovaných autorov. V X. ročníku to boli okrem cenníka zbraní CZ aj články zamerané najmä na druhy striel od všetkých renomovaných výrobcov streliva ako: S & B, RWS, Norma Federal, Sako, Winchester. Hirtenberger, Winchester, Remington, Geco, MEN, Lapua, W. Romey, Weatherby.

V ďalších článkoch vám predstavujeme konštruktérov nábojov a striel ako: John Rigby, Roy Weatherby, W. RomeyWilhelm Brenneke a Vom Hofe.
V X. ročníku Katalógu nájdete aj odborné články zamerané na históriu a výrobný program muničiek ako: Norma, RWS, Hirtenberger, Winchester, Federal, Hornady, Nosler, Barnes, Remington, PMC, PMP, Sako, A-Square, Wildcat a ďalšie odborné články.


V posledných štyroch ročníkoch sme v Katalógu Hubertlov uverejnili spolu vyše 90 odborných článkov, ktoré by ste ťažko hľadali v iných periodikách. Zámerom našej redakcie je poskytnúť našim čitateľom odborné články o poľovných zbraniach a poľovnom strelectve, pretože v súčasnosti nikto na Slovensku nevydal knihu, ktorá by sa touto témou zaoberala a pritom informovala aj o novinkách v tomto obore.

V katalógu nájdete aj ponuku tovaru z našej Zásielkovej služby Hubertlov.



Hubertlov - Magazín poľovníckych príbehov X. diel



Doposiaľ sme vydali 10 dielov magazínu poľovníckych príbehov Hubertlov. V nich uverejňujeme poľovnícke príbehy, ktoré zažili a opísali naši čitatelia zo Slovenskej, ale aj z Českej republiky.
V týchto desiatich dieloch sme na 1 620 stranách uverejnili  522 poľovníckych príbehov od vyše 460 autorov. Tým sme dali možnosť publikovať širokému okruhu našich čitateľov, ktorí by bez tejto možnosti nikdy nepublikovali, pretože vydanie vlastnej knižky je veľmi nákladné.
Okrem poľovníckych príbehov našich čitateľov nájdete v Magazíne Hubertlov aj odborné state, písané prístupnou formou.

Podstatnou časťou Magazínu sú tak ako v predchádzajúcich dieloch poľovnícke príbehy, ktoré sú doplnené 43 peknými perokresbami a kreslenými vtipmi. Zabavia vás perličky zo skúšok poľovníckych adeptov, ako aj vtipy horára Frňa. V Magazíne si nájdu svoje krížovky aj poľovníci lúštitelia.
Odborná časť tohto vydania je zameraná na srnčiu zver.



Hubertlov - nástenný kalendár na rok 2009



V 14 stranovom  nástennom kalendári Hubertlov nájdete:
Kalendár lovu zveri
Kalendárium na celý rok s východom a západom slnka a mesiaca
V kalendári nájdete aj ponuku tovaru z našej Zásielkovej služby Hubertlov.






Partneri

Kto je online?

Práve tu je 385 návštevníkov a žiadni členovia on-line