Vážení návštevníci!

    Oznamujem Vám, že na základe Vašich požiadaviek a návrhov, ktoré ste mali na moju adresu týkajúceho sa právneho poradenstva a dotazov ako aj odpovedí na rôzne Vaše právne problémy a právne problematiky týkajúceho sa  výkonu poľovného práva, životného prostredia ako aj výkonu rybárskeho práva - lebo poľovníctvo a rybárstvo  patrilo vždy nerozlučne k sebe, som zriadil  blok právnych otázok  na mojej webovej stránke.

Z hore uvedeného dôvodu mi preto dovoľte aby som v krátkosti predstavil môjho viacročného priateľa právnika JUDr. Petra Kovácsa z advokátskej kancelárie JUDr. Gabriela Almášiho a spol., so sídlom  v Bratislave na Lazaretskej ul. č. 31.

Jedná sa o mladého štyridsiatnika, milovníka prírody, ktorý celý svoj voľný čas trávi v prírode. Ako právnik sa samozrejme venuje okrem inej problematike aj právu životného prostredia, poľovníckemu ako aj rybárskemu právu. Sám je náruživým rybárom, takže nám ako poľovníkom je blízka osoba svojou láskou k prírode, zvieratám, rybám  ako aj  celému životnému prostrediu.

Fungovanie bloku právnych otázok si predstavujem tak, že na Vaše aktuálne otázky z uvedenej problematiky,  je však možnosť samozrejme aj z inej,  Vám bude  „náš domáci právnik„ odpovedať cez túto webovú stránku. V prípade rozsiahlejšieho alebo závažnejšieho problému je samozrejme  možná aj osobná konzultácia, alebo návšteva po dohode s ním. Kontaktovať ho môžete na e-mailovej adrese - Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.


Verím, že  problémy tohto charakteru budú riešené k Vašej spokojnosti.

S pozdravom : redaktor.    


Partneri

Kto je online?

Práve tu je 423 návštevníkov a žiadni členovia on-line