Medzinárodný kongres žien poľovníčok “Zaplanje 2009 – G.Han



je stretnutie žien z Maďarska, ČR, Slovenska, Rakúska, Slovinska, Chorvátska, Bulharska, Grécka, Rumunska,  Macedónska a hostiteľskej krajiny – Srbska. Kongres sa bude konať v auguste 28.-30.2009.
Organizátormi podujatia sú: Poľovnícka spoločnosť “Zapianje“ z Gadjin Han, Poľovnícka spoločnosť Srbska, Poľovnícka spoločnosť Vojvodina, Magistrát Gadjin Han, “Beni sokovi“, hotel “Trem“ G.Han, “Zaplanjka komerc“, “Vana d.o.o.“ – Zaklopaca, turistická agentúra G.Han a ďalší. Toto je prvé zasadnutie žien poľovníčok z Európy sa bude konať práve v Srbsku.
Dúfame, že urobíte správny krok a pridáte sa.

Na prekrásnom hrebeni  pohoria “Suva planina“ , 1808 metrov nad morom sa nachádza vrchol “Term“. Tu je poľovnícky revír spravovaný Poľovníckou spoločnosťou  “Zapianje“ z Gadjin Han. Revír má rozlohu 32500 m² a disponuje týmito druhmi zveri:

Diviačia – približne 800 – 100 kusov
Srnčia – približne 1400 – 1600 kusov
Vlkov  – približne  30 – 70 kusov
Líšok – približne 100 – 150 kusov
Ďalej divé mačky, kuny, zajace, bažanty, jarabice,  , sluky lesné, divé kačice, holuby páviky, hrdličky, atď. ...

Stretnutie všetkých účastníčok je 28.-30. Augusta 2009 v hotely “Trem“. Hotel “Trem“ má tri hviezdičky kvality a otvorený plavecký bazén. Každá izba má oddelenú komfortnú kúpeľňu so sprchou. Kapacita hotela je 120 postelí.
Stretnutie zúčastnených je od 11.00 hod. do 19.00 hod. Pre všetkých hostí je účasť voľná a je v nej zahrnuté – plná penzia a prístup do revíru. Účastníčky platia jedine svoje cestovné výdavky. V troch poľovníckych dňoch sa bude poľovať na diviačiu zver, srnčiu, atď. Následne popri poľovačke bude zorganizovaný tím v súťaži v streľbe. Všetky ženy – účastníčky kongresu, majú povinnosť priniesť si vlajky svojej krajiny.

K Vašej žiadosti o účasť na Medzinárodnom kongrese poľovníčok v Srbsku,
potrebujeme Vaše:

- celé meno
- dátum narodenia a vek
- adresa trv.bydliska a štát
- číslo pasu
- číslo zbrojného preukazu
- výrobné číslo zbrane
- kaliber zbrane


Žiadosti posielajte na adresu Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. do 20.7.2009

Delegácia zo Slovenska by mala byť v počte 11 žien. SPZ si vyhradzuje právo zaradiť do skupiny zo SR prvých 11 žien, ktoré pošlú všetky potrebné údaje podľa správnosti. Po vytvorení skupiny budú avizované info o prípadnej spoločnej doprave do Srbska a späť.

Prípadné info na 02/57203311Mgr. Paula Mičová, asistentka výkonného riaditeľa SPZ.

Partneri

Kto je online?

Práve tu je 229 návštevníkov a žiadni členovia on-line