Vážení priatelia poľovníckej hudby a poľovníctva,

Na základe vlaňajšieho pozitívneho ohlasu účastníkov prvého kurzu v hre na lesnicu a lesný roh sa Slovenský poľovnícky zväz Bratislava a Klub lesničiarov rozhodli aj v tomto roku zorganizovať kurz v hre na lesnicu a lesný roh, ktorý sa uskutoční v dňoch 23. – 26. augusta 2007 v Banskej Štiavnici.
Dovoľujeme si Vás osloviť na základe potreby rozšírenia a skvalitnenia prednesu slovenskej poľovníckej hudby. Na mnohých našich podujatiach absentujú naše krásne poľovnícke signály, na ktoré celá poľovnícka i nepoľovnícka verejnosť môže byť právom hrdá. Väčšina krajín používa poľovnícke signály prevzaté z iných krajín. My, poľovníci na Slovensku, máme vlastné poľovnícke signály a mali by sme preto prejaviť väčšiu snahu, aby zaznievali na každom poľovníckom podujatí.

Veríme, že touto cestou oslovíme všetkých tých, ktorí majú záujem o udržiavanie našich tradícií na poľovníckych podujatiach.  

Kurz bude rozdelený do dvoch kategórií – pre začiatočníkov a pokročilých. Za kvalitu výuky bude zodpovedať tím odborníkov, ktorí sa Vám budú venovať každému osobitne podľa harmonogramu.

Bližšie informácie získate na nasledovných kontaktných adresách:

Klub lesničiarov:
Marián Plenta

Tel. č.:   0903/ 393 470
e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.

SPZ Bratislava:          
Tel. č.:  02/57 20 33 17, 57 20 33 11
Fax.č.:  02/57 20 33 15
e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.

Termín uzávierok prihlášok je 31.07.2007
   
S pozdravom                                                                                                

                                                                              PaedDr. Imrich  Šuba
                                                                             výkonný riaditeľ K SPZ
Vybavuje: Marian Plenta
 
 
Pripojené súbory:
 


 
 
 

Partneri

Kto je online?

Práve tu je 562 návštevníkov a žiadni členovia on-line