kto su pisal o nizkom iq? na tom webe je vela citatov od inych ludi - a tie citaty obsahuju gr. chyby.. o boze. nemam rad slabomyselnych ludi, ktori si navyse myslia, aki su uzasni.
hihhhihi si super pozorne si prečítaj to čo si napísal a hlavne je fajn že si tiež v klube slabomyseľných ľudí čo robia chyby ,, si fakt trieda inteligencia s teba len tak srší ,,
Po prijati zakona o zbraniach a strelive s paragrafom o povinnych psychotestoch [zakon c. 62 z roku 1994], 40% polovnikov neurobilo psychologicke testy na psychiatrii.
<br/>
<br/>*40 percent poľovníkov neprešlo pri vyšetrovaní v testoch na sebakontrolu, efektívne reakcie a frustračnú toleranciu. Ďalej v testoch na inteligenciu - intelektovú, rozumovú a sociálnu. Najhoršie dopadli pri identifikácii rizikových faktorov, kde sa špeciálnymi psycho-diagnostickými technikami skúmala regulácia správania, stupeň agresivity, výskyt protispoločenských postojov a pohnútok, a veľmi dôležité zložky osobnosti -impulzivita, explozivita, emotívna labilita, sociálne črty, egocentrizmus, komplexy a sklony k agresívnym prejavom až po nezrelosť a ľahkú ovplyvniteľnosť."
<br/>
<br/>Nasledok: 70 000 polovnikov a ich rodinnych prislusnikov spisalo peticiu a tento paragraf bol okamzite zo zakona o zbraniach a strelive odstraneny. Ako zaujimavost: tieto psychotesty neprekazali napr. sportovym strelcom
<br/>
<br/>jurajlukac.blog.sme.sk/c/129184/Kusok-stastia.html
ďaľšia ľudová múdrosť, psychologické testy sa robia na psychiatrii? vieš, poviem ti jedno, keď som bol v tvojom mladom veku a nosil ružové okuliare ako ty a chcel zachrániť svet, zistil som že je to nahovno.
<br/>
<br/>zaujímalo by ma kde berieš tie múdrosti možno tam bude viac vecí na zasmiatie tak mi daj nejaký link kde sa mám uberať akým smerom lebo takto je jasné, keby si ty robil ako 40.001 psychotest zakázali by ti aj internet.
fakty sú fakty lenže to čo tu ty píšeš niesu fakty ale dristy, napíšem ti aby si svoje tvrdenie nejako preukázal a ty čo? no hovno namiesto toho tu píšeš nielen v tejto téme ale aj inéj aké ma kto IQ, nuž poradím ti, najskor sebakritika až potom kritika.
Viktor dohodnime sa takto - ja som s tebou začal diskutovať o odborných veciach, neodpovedal si, ak máš otázky k ochrane prírody, lovu zveri, niečo ti je nejasné - pýtaj sa. Bude ti odpovedané. Ak máš otázky k držaniu zbraní, zásadách bezpečnosti na spoločných poľovačkách a podobne - pýtaj sa. Bude ti odpovedané. Diskutuj. Ak však aj naďalej budeš len vyvolávať rozržky a úmyselne provokovať a urážať - DOSTANEŠ BAN. Dohodnuté? Myslím že je to férová ponuka. Čo je príliš, to je moc ... teším sa na odbornú diskusiu s tebou. Všetko dobré.
<br/>Ing. Ján Hečlo
<br/>regionálny redaktor
ludska hlupost je myslenie si, ze spasime zem, ked budeme prikromovat zvery a ked ich budeme strielat, aby sa nahodou nepremnozili..
<br/>
<br/>inteligentni clovek pochopi, ze zviera ma svoj vlastny zivot, citi, dycha, preziva, moze sa mnozit ako len bude chciet..
<br/>
<br/>hlupy clovek nepochopi, ze jedine tvor, ktory je premnozeny, je clovek..