Veru, najdi si krajinu kde je legalna eutanazia a mozes pomoct to premnozenie troska zregulovat, co ty na to?
<br/>Nikto z nas si nemysli,ze spasi zem...to skor patri do vasej kompetencie. Dalsia vec,uz som ju spomenul. Polovalo sa, poluje sa a polovat sa bude. A ty sa mozes skrabat doma v rozkroku nadalej, nespravis s tym nic;)
<br/>A uz tu neprispievaj prosim ta, sa zbytocne zhadzujes, pokial nevies diskutovat o veciach, ktore sa do danej temy hodia, radsej len citaj. Johny ta na diskusiu vyzval viac krat, ale ty nie...uz davno si mal dostat ban....
<br/>A ja uz tiez nebudem na taketo prispevky reagovat, 1000x som si to povedal,ale ked mne neda nereagovat ked vidim nieco take detinsky smiesne a naivne ako tvoj prispevok...
viktormt, ano mas pravdu - vsade dokola ludska hlupost, premnozeni ludia, ak mas medicinu na tieto neduhy, aspon nacrtni o co sa jedna, ak to bude mat len trocha hlavu a patu idem zachranovat svet s Tebou!
Martin nebaví sa s tebou lebo nemôže. Upozornil som ho na dodržiavanie pravidiel fóra a slušného správania. Pohár pretiekol. Má mesiac na to, aby porozmýšľal či bude diskutovať alebo len vyrývať a urážať. Je možné že sa tu ešte objaví, kým ho vychytáme úplne.
nie je to celkom tak, vcera sme tu este nejaku dobu spolu stravili. ten chlapec ide na to velmi premyslene a systematicky. je neskutocne odolny voci akelkojvek argumentacii a to co sa mu nehodi do kramu, alebo nezapada do scenara totalne ignoruje. ide mu o jedine, vytocit tu a ponizit co najviac ludi. neviem, ci je to nejaky druh uchylky, ale ide mu to perfektne a napr. vcera sa mu to podarilo s niekolkymi lumi sucasne a ked boli emocie na vrchole, on jednoducho zmizol (a verim, ze totalne okojeny)
jano, nie je mozne skopirovat pokec zo vcera cca okolo 22,00 a skusit to dat niekomu analizovat, nie je snad mozne, aby bol niekto taky magor od prirody