... a ja som 10 rokov zhanal polovnicku alebo aby mala aspon blizsie k lesu, lovu a tak, no neskoro mi plakat nad rozliatym mliekom, nakoniec som zobral pravnicku, ako vravim z tej ponuky co bola to najlepsie... no kde si sa motala mila moja... na tu spolocnu by som ta aj ja pozval do ZV...
dekurio, vdaka za tvoj ohlas, ja až teraz odpisujem, bola som v zahraničí služobne. Nikdy ma neprestane bavit chodiť do lesa, je to vo mne, chodila som tam aj so zlomenou nohou, aspon sa nadýchnut tej vone:-p a mas pravdu mam okolo seba ludí ktorí ma pozvu, len ma mrzí, že ja im to nemôžem odplatit...
jerry • 2d • 24. okt 2009 o 22:51
<br/>
<br/>ahojte miminy,sranda, nenapadlo by ma že aj taká téma je na koníku. tiež mám jedného takého doma, ale dá sa to s ním. Kedysi som sa na to hnevala, ked strelil nejaké zviera, teraz to beriem tak, čo je doma to sa počíta, nejak treba nakrmiť rodinu a aspoň nemusím kupovať mäso, ktoré je strááášne drahé.
<br/>
<br/>Zver nám behá poza dom, takže to aspoň nemá do lesa ďaleko stačí nakuknúť z okna, čo sa nám tam zasa za adepta na mrazák prechádza.
<br/>
<br/>viete aký je to chovný kus? taký čo nachová celú rodinu
<br/>
<br/>cele je to tu:
<br/>www.modrykonik.sk/forum/show.php?vThread...et=0&vOffset=270
<br/>clovek by neveril co vsetko tie manzelky na tych svojich drahych poprezradzaju,chudak chlap,vie ona vobec co zverejnila?no snad som to len ja zle pochopil
<br/>prepacte ak som sa netrafil do temy,ale je to aj o polov.aj o zenach
Samozrejme že o takéto praktiky nestojíme a najmä ak sa jedná o nežné pohlavie. K tomu pasovaniu, donedávna sa u nás používalo čo bolo po ruke, aj roxor napríklad. Ja som palicou schytal od ožratého kolegu jednu po ľadvine - mal už vychýlenú mušku. Keď som asi pred 5 rokmi pasoval mladého kolegu za lovca diviakov, tak ako káže tradícia - tesákom a ako sa patrí, všetci boli sklamaní. A zaznelo: A to ho ani nevytneme? To sú naše tradície. Pred týždňom som bol na spoločnej poľovačke na čiernu. Dievčina - študentka vysokej školy zahajovala a končila spoločnú signálmi na lesnicu, krásne oblečená v klobúčiku, to bola úroveň a tradície zároveň. Neviem si predstaviť, že by ju nejaký báči pasoval palicou...