Chlapi tu píšu, že Herkules priesvitný je dobrý, tak neviem, nerád by som to pohnojil. Nemám ešte riadnu trofej z diviaka, tak tú jedinú by som nerád "sprasil". Ďakujem za radu.
ten náter zbraní je dobrý hlavne vtedy, ak vo vnútri nie je dobré pojivo najlepší je 100% ten dentakryl, to mám odskúšané, potom mám odskúšanú aj tú nižšie uvedenú zmesku, ale aj ten silikón môže byť dobrý a hlavne je všeobecne dostupný...
Nič nepokazíš ak to natrieš nejakou disperziou (duvilax, herkules ...) ale ak to zaleješ zvnútra epoxidom tak netreba zvonku nič. Ja si ešte do toho epoxidu vždy osadím drevené kolíky 6 mm priemeru na osadenie klov do podložky.
sa zapojim, co sa tyka praskania, je podla mna dolezite (samozrejme okrem opatrnej manipulacie) dostatocne vysusenie zbrani. Po odmasteni susim v chladnicke min. 2-3 mesiace, az potom ich vyplnam
...nasiel som po dedovi stare kly vyplnene parafinom a popraskane, viete mi poradit ako z nich dostat ten vosk???? aby som ich mohol naplnit epoxydom??? dakujem
Zdravím, mňa by zaujímalo konkrétne lepidlo na plávajúcu podlahu - lebo si neviem vybrať - pomohol by presný príklad, link a pod. Ďakujem. A ešte; či je to od toho 2005 stále v poriadku?