chlapci, ďakujem za pomoc, bol som včera s kamarátom, malej sa výrazne polepšilo aj bez sadla... hlavne potom, čo sa mamina dozvedela, že jazveca treba pre to najskôr zabiť a stiahnuť z kože... :]
Skusil niekto masť z medveďa? Je to vraj ešte lepšie a účinnejšie ako z jazveca.
<br/>Ospravedlňujem sa, že príspevok je mimo témy, ale nemyslím si že treba na to zakladať novú tému.:liar:
náhodou sme si pozerali do očí...ked chcel vyliezt von,tak som tam ešte čakal a ked nešiel,tak som strčil do vchodu pár stebiel suchej trávy...zatial ju neodhrnul a druhý východ určite nemá.....
Ahojte, chcem sa spytat na tu mast z jazveca, nie som polovnik ani nic podobne, nahodou som sa sem dostala, pri vyhladavani info ohladne liecivych ucinkov tej masti. Som mama 5 mesacnej dcerky, ktoru trapi silny kasel, nechcem pouzivat antibiotika, preto skusam nieco z domacej lekarne. Viete mi poradit, kde mozem tu mast z jazveca zohnat a za kolko??
ja to nepotrebujem miesat strelil som zatial pocas 20 rocneho polovania 2 ks aj tak som toho 90 % rozdal ono staci pozerat na inzerentou ak sa inzerat a tel cislo casto opakuje tak niekto na tom zrejme zaraba tlct rocne 5-6 ks to uz je jednoznacne na kseft ci koza ci mast a mam dojem ze ak sa to cca do 2-3 mesiacou neminie tak ta mast hodne zozltne
raona pošli mi adresu na Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. a ja Ti pošlem pre Tvoju dcéru jazvečiu masť zadarmo. Aj ja mám takú princezničku. Ahoj
Prosim prosim pekne prosim kto by mi mohol predat mast z medveda?????
<br/>Je to veeeelmi surne uz mam z jazveca ale tak nezabera..... prosim mohli by ste ma kontaktovat na email... Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
nevie mi niekto poradit, kde by som od koho by som mohla zohnat jazveciu mast? Dakujem moj e-mail Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
Zdravím.
<br/>Mám otázku ohľadom jazvečej a medvedej masti.
<br/>Mám problém s podráždenou a zaparenou kožou.
<br/>Ktorú z týchto mastí by ste mi odporučili?
<br/>
<br/>Ďakujem. Lovu zdar.