Bloček a tovar musí na reklamáciu stačiť! Ak sa budú krútiť, nebudú sa mať o čo oprieť. Súhlasím s tým, že sa zrejme jedná o konštrukčnú chybu, resp. skrytú vadu materiálu a tam v súvislosti so zbraňami možno operovať, rozhodne by som to nenechal len tak! Držím palce!
Ako tak čítam túto tému spomenul som si že pred dvoma dňami uplynula mesačná lehota odkedy som dal druhýkrát reklamovať moje topánky - značka GARMONT HUNTER (cena 6 000Sk). Odliepala sa mi na nich podrážka. Pred tým sœom mal iné myslím GARMONT DAKOTA a rovnako sa mi odliepala podrážka - lepili to na trikrát a napokon mi vrátili peniaze tak som kúpil tie druhé a ahaho rovnaká vada.
kľudne jej pohroz SOI, že obal nie je súčasťou výrobku, a ty nemáš písomne zo strany predávajúceho jasne formulovanú požiadavku na zachovanie obalu. porušuje zákon, jej postup je neoprávnený, nezákonný. V prípade, že ti nevyhovie, stačí poslať mailom na SOI (cez ich stránku) sťažnosť, uveď, popis tvojho postupu, ako aj reklamovaného tovaru, príp. aj s vyjadrením licencovaného puškára(ako prílohu-fotokopiu v jpg). Do 30 dní ti musia dať stanovisko. V predajni to budú mať aj s postihom. prajem ti pevné nervy;)
záručná doba sa vzťahuje na závady, a toto je predmet dlhodobej spotreby....prečítaj aj predošlé príspevky, prípadne kukni zákon na ochr spotrebiteľa;)
Papo, vidím, že sa vyznáš, preto sa ťa chcem opýtať - pri reklamácii (napr. mnou spomínaných topánok) mám právo na vrátenie peňazí po vyskytnutí sa opakovanej závady. Kedy sa dá závada nazvať opakovanou? Pri druhej, alebo až pri tretej reklamácii?
Papo poradíš aj mne? Kúpil som si taktickú baterku, a asi po dvoch minútach svietenia sa mi vypálila žiarovka. Bolo to asi 2 týždne od kúpenia baterky(použil som ju prvý krát). Keď som tam volal, tak som sa dozvedel, že na žiarovku sa záruka nevzťahuje. Môžem si ju vraj zakúpiť za cca 300SK.
<br/>Kúpil som to cez internet z www.polovnictvo-pk.sk/product/takticke-svietidlo-swatforce-17/
kúpil si to ako celok predsa...a na žiarovku, hoci by to bol aj spotrebný materiál, sa vzťahuje záruka tiež. pokiaľ ti nevyjdú v ústrety, šup s tým na SOI. i-obchody nemajú moc radi.