,,Len poupravim mali detail... 18 rokov musis mat najneskor v den konania skusky.
<br/>A musis zacat milovat prirodu viac ako doteraz " ten detail nie je pravdivy, staci na polovne skusky len to ked dovrsi 18 rokov v ten isty rok ako ma skusky, pokial ma skusky 29 septembra a 18 rokov má 25 oktobra toho isteho roku, tak na skusky z polovnictva ist moze, ale vysvedcenie sa mu zadrzi a vydaju mu ho RgO najskor v den ked ma 18 rokov, teda 25 oktoobra, akurat jediny hacik je zo zbrojnym preukazom , u toho ak chce robit v ten isty den doplnkovu skusku na ZP, tak tých 18 rokov musi mat v deň skúšky, alebo si tu skusku spravi u policajtov, po 18 rokoch8-L
Ešte ste zabudli na čistý register trestov. Bez tohoto je to nemožné, lebo bezúhonnosť bude posudzovaná aj ďalej , t.j. pri vydaní poľovného lístka a zbrojného preukazu.
Servus, Mišo, no čo vy tam v Prietrži, kedy máte poľovačku?Veci nachystané?Bol si kuknut muflónov?Ozaj no čo kedy ti vydajú ten zbroják?Ja tam chcem okolo 19 novembra volat ci už náhodou nie je hotový.Ináč ten chalan čo chce byť poľovníkom , nech si stiahne stanovy SPZ z netu a má to tam pekne rozpísané. Tož by malo byť asi šecko, zdravím Ťa a LOVU ZDAR.8-L
Skúšky možno vykonať kdekoľvek v SR, kde sa uchádzač prihlási do kurzu. Dokonca som sa stretol aj s tým, že kurz (prípravu) robil kandidát v jednom okrese a skúšky úplne inde. Ale je to neštandardná situácia. Najlepšie je urobiť kurz aj skúšky v OkO alebo RgO podľa miesta trvalého bydliska, lebo následne ťa oni budú prímať za člena. Poľovný lístok a aj zbrojný preukaz ti bude vydávať tiež príslušný Obvodný lesný úrad a Okresné riaditeľsvo policajného zboru podľa trvalého bydliska.
hlavne ked budes mat polovnicky a najma zbrojny preukaz...spravaj sa a najma strielaj s rozvahou..a rob dobru povest zenam polovnickam.....lebo u mna maju povest zatial strasnu