Jager, mohol by si mi poslat mailom v nejakom dobrom rozliseni obraz #4325#, ktory si dal do galerie? Tie zvysne 2 mam, okrem toho este 3 ine, na vymenu by som Ti ich zase v pripade zaujmu poslal ja.
<br/>Dakujem.
<br/>Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
Ahoj MacOWitza
<br/>mohol by si ich poslat aj mne na Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. . Vdaka, pekelnicek
Za zverejnenie tohto nádherného poľovníckeho motívu, ktorý dokumentuje dodržiavanie poľovníckych tradícií a úctu k zveri Ti dávam 100 bodov. V zastúpení riaditeľa múzea gýča pozdravuje Akela.
Môj otec skvele kreslí a robí aj nádherné intarzie, najmä koní - akýchkoľvek a kópie obrazov od M.Benku, napr. z cyklu Strážcovia a ochrankyne Slovenska. Odkedy poľujem, urobil aj pár zaujímavých intarzií. Teraz mi robí muflóna, lebo koncom roka sa mi ho podarilo uloviť. Škoda, že som po ňom toto nadanie nezdedil. Mám rád výtvarné umenie v akejkoľvek podobe.
Určite nie širokým štetcom, ale niečím s ostrým hrotom, možno kedysi aj zastrúhaným brkom z husi alebo z páva. Orlie alebo sojčie pero je škoda drať na perokresbu a je krajšie za klobúkom
je jedno, na čo kreslíš, ale pre zjednodušenie ďašieho použitia (rámovanie) sa zvykne používať tzv grafický papier, ktorý je štrukturovaný. Dostaneš ho v Diele, niektorých papiernictvách, špecializovaných firmách.
<br/>A reklamných agentúrach, ktoré produkujú vizitky - tie majú prehľad. Treba si najprv typ papiera vyskúšať kvôli savosti a rozpíjaniu. Ale pre začiatok bežne v papiernictvách majú tzv kartón 160, 180,200,210gramový - je biely.
Zdravím jager vydel som tvoj fotoalbum a zaujali ma tam obrazy ktoré tam máš. Ja mám tiež jeden doma ten kde je prestrelka medzi pytliakmi a poľovníkmi. Chcel by som vedieř niečo viac o autorovy obrazov a aj to kde by som zohnal tie zvyšné. inak vraj obrazi sú 4 čo o tom vieš - napíš prosímťa na adresu Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.