stvrty som este nevidel ale vraj je to pohlad od horarov na pytliakov v tej prestrelke
<br/>vlastne doteraz som videl iba dva kym som nevidel jagrov fotoalbum
kde ich zozenies to neporadim ale ked pojdem k dedovi tak sa kuknem ci tam autor nebude podpisany aj ked je to asi kopia ak su v jagrovom odfotene originaly
kde ich zozenies to neporadim ale ked pojdem k dedovi tak sa kuknem ci tam autor nebude podpisany aj ked je to asi kopia ak su v jagrovom odfotene originaly
Pochybujem že tam nájdeš podpis ale skús sa pozrieť. Ja čo mám doma jeden obraz tak ten je malovaný na plátne a riadnymi farbami a vyzerá ako originál, ale podpis tam nie je. V starožitníctve mi povedali že originálne obrazy nemusia mať podpis tak ja neviem....
Ten isty obraz som nasiel v jednej ludovej restauracii pri Koline n.R v Nemecku. Skoro mi oci z jamiek vypadli. Takze tych originalov je akosi vela :liar:
Páni poradí mi niekto kde by som zohnal reprodukcie poľovníckych obrazov, myslím hlavne motív zvere , ak nieto vie nech dá link na nete. Videl som celkom pekné miniatúry diviakov v jednom šope ale tá cena:)