Balistik, ja to tiž skúšam stiahnuť, ale nejak sa mi to nedarí. Ak môžeš pošli mi to prosím na :lobotka@minv.sk, resp.Ľubomír Lobotka 956 38 Pochabany 63. Vopred ďakujem.
KARASEK skus si to este raz stiahnut a ak ti to ani tak nepojde ti to rad poslem ale moja sluzobka sa asi troska predlzi a tak ti to nemam ako napalit... len ak by si si pockal do buduceho piatku... Daj vediet ci sa ti to podarilo alebo nie
Balistik, aj mne sa to už podarilo stiahnuť, takže ak si mi to ešte neposielal už nemusíš, a ak si to poslal tak nevaďí,rád Ti to zaplatím. Ešte raz ďakujem za ochotu pomôcť.
No velmi rad by som chcel neake cd s polovnickymi pesnickami tak ak by ste mali nieco,poslite ale asi rasej postou ako mailom,,, adresu pripadne poslem staci sa ozvat a samozrejme nechcem to zadarmo...dakujem
ahoj můžeš mi prosím poslat také to CD od devany
<br/>email: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
<br/>diky,diky
Prosim vas mozete sem dat odkaz z kade stiahnem to cd od devany? ten stary nefunguje, alebo mi poslite na email- Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript., dakujem