Ja som sa tiež ulakomil na cenu a kupil som ich v kalibri 8×57 JS. No a moja skusenosť je taká že som na strelnici zo stojana s nimi dosiahol rozptyl cca 20 cm. Ja používam české strelivo S&B a tam je rozptyl 4 cm maximálne. Takže som ostal pri českých patrónoch a partizánov som vybúchal na silvestra ..
Tiež som sa ulakomil v 223rem. Rozptyl ako u Teba. Ešte aj zvuk po výstrele to malo iný ako ostatné náboje. Vývrt bol doslova zahádzaný špinou. Nikdy viac.
Ja PP strieľam v 222 rem SP 3,24g.Na dvesto metrov som ich mal v 15 cm kruhu na A4 papieri . Minulí rok som strelil dve líšky na 150m.Na strelnicu je to v pohode.
Páni vlastnim gulovnicu CZ 550 lux v kalibri 308W. Porovnaval som Normy,Sellier-bellot a Partizanov. Vsetkych so 11.7gramovov strelov. Norma bola samozrejme najlepsia na druhom mieste Partizan a az na tretiom Sellier. Ked porovnate Normu 62sk,- a Partizana 19,-sk tak to nieje zlé.
U nas v združení viecerí už skúsili strelivo prvi partizan, Kamarat kupil 223 Rem a bol s nim spokojny. Ja si nemôžem pomocť ale mne to vychadza ďaleko lepšie so strelivom S&B. Možno že to bola nejaká horšia seria /ja som to kupil ihned ako sa to u nas objavilo./
ja som ich skusal v kalibri 30-30win, 308win a 8x57js nebolo to najhorsie (100m - 6az7 cm). jedina vec ktopra sa da vytknut je slabo naviazany plast na jadro.
mne sa to nestalo ani raz a to som ich uz od pp par vystrelil / 30-30win,308 win, 243 win,8x57 js,7,62x54R. u ceskych sa mi to stalo mozno 5x . PP su za taku cenu slusne a rovnocene s ceskyma nabojmi. mozno by to chcelo trosku tvrdsiu strelu ale inak na polovacku su dobre . LEN TREBA TRAFIT!!!
6-7cm, píšeš, že to nie je najhoršie. To je dosť, komorová rana v poriadku, ale ostatné radšej nie. Lepšie je asi radšej priplatiť a kúpiť niečo kvalitnejšie a najlepšie úplne je dať všetko prebiť a máš pokoj. Napr. ja som mal Tigra v 7,62x54R a keď som mu dal Oryx, tak som sa s problémom dostal na rozptyl do 20cm. Ale keď som mu dal staré pomaly hrdzavé krmivo z guľometu, tak to už bolo slušné.
ja pouzivam S&B strelivo 11,7g do W308 uz asi 15 rokov a som z nimy spokojny,nemal som este problem ze by mi nevystrelil naboj ,partizana som este nevyskusal ale dam prednost S&B pred ostatnymi,su dobre len treba vediet trafit.
ja pouzivam S&B strelivo 11,7g do W308 uz asi 15 rokov a som z nimy spokojny,nemal som este problem ze by mi nevystrelil naboj ,partizana som este nevyskusal ale dam prednost S&B pred ostatnymi,su dobre len treba vediet trafit.
Tá potvora ruská žrala asi iba čím horšie strelivo. Všetko som strieľal vojenské. Predal som to aj s tými vlašimáckymi nábojmi so žltou špicou asi 1000ks. Dobrá flinta na vybláznenie na strelnici. Teraz sa hrám so OPU 54.