Dobry den, mozno ma tu niektori poznate, ale mozno nie, takze ja som Jan Plichtik, vyrobca loveckych, rybarskych, hubarskych a inych nozov, pod znackou Alfer.
<br/>Chcel by som vas akurat upozornit na moju stranku www.alfer.szm.sk - je tam zopar obrazkov, a este sa spytat adminov, ci by sa nedal na vasu stranku niekde hodit na nu odkaz. dakujem
Noze su to krasne...viedl som aj na vystavach. Nadherne kusky....len jednu chybu maju....su hriesne drahe. Viem ze je to rucna praca a to sa samozrejme ceni. To len tak naokraj.
<br/>Velmi pekne kusky
Dobre tak potom mam samozrejme zaujem o to aby tam bol umiestneny odkaz na moju stranku. Dakujem za ocenenie, noze su samozrejme dost drahe, ale ked ich porovnate s cenami noziarov na porovnatelnej kvalitativnej urovni, zistite ze tomu tak uplne nie je.(Samozrejme uznavam ze pre cloveka, ktoreho noze zaujmimaju len okrajovo, moze byt ta cena vysoka. Bohuzial ale cielova skupina, pre ktoru su noze urcene takyto zakaznik vecsinou nie je.)
Je to kusovka, ale tak u tych zakladnych typov nozov je vecsinou cena okolo 1500 Sk. Materialy su rozne od chirurgickej ocele, cez rozne druhy svedskej ocele az po damaskovu ocel.
čo by ste doporučili pre bežného poľovníka ako pracovný nôž t.j.na sťahovanie kože a vývrh ale , treba brať do úvahy aj prípadnú stratu. Tiež by ma zaujímalo či vyrábate aj nože zatváracie .Ďakujem.
Zatvaracie noze nevyrabam. Noz by som vam doporucil, ale bude lepsie ak mi zavolate na 0905 548 099. Ak sa nahodou nedovolate, tak skuste znova, lebo som cez den skoro stale v robote a je tam velky hluk.