Ahhoj ,chcel by som sa vás spítat ,či by ste my nemohli poradit,hladam neoprenove čižmi od firmi Chiruca,ked niekto by vedel poradit ,kde sa daju kupit,bol by som rád ,dakujem:liar:
Informacia od distributora vulkanov je, ze uz je dostupny cely sortiment, niektori predajcovia uz maju tovar na predajniach, treba sa spytat u vasho predajcu v regione.
Tak ja som dnes navstivil predajcu v mojom regione a mam teraz vo vybave Vulkan Exclusive Thermo Gusset co je vlastne to iste ako Novesta Champion Exclusive Thermo Gusset, len miesto loga Novesta je tam teraz logo Vulkan, vyraba to rovnaka fabrika na rovnakych strojoch len iste ekonomicke zalezitosti ako konkurz fy Novesta ktoru prevzal Vulkan... ale to teraz nie je podstatne si myslim. Cena bola nezmenena, tak ako som pred dvomi rokmi kupil Novesta Champion Exclusive Thermo Gusset za 1750 Sk, ktore som po 15tich mesiacoch uspesne reklamoval, ale z dovodu zmien fo firme Novesta mi vratili peniaze a teraz som za tie iste peniaze kupil nove.
objavila sa trhlina v podrazke, nakolko som tuto obuv dost vyuzival, dve sezony polovania a z casti aj rybarcenia ( od august 2006 do maj 2008 ) som sa obratil na dovozcu, ktory mi odporucil reklamovat s tym, ze alebo obuv bude opravena alebo vymenena za novy par, kedze vsak Novesta skoncila v konkurze, nebolo mozne vymenit za nove a kedze neboli uz skladom, predajca mi vratil peniaze. Teraz ked sa rovnaka obuv vyraba uz pod znackou Vulkan, za vratene peniaze som si kupil nove.
chapem,a este co by som chcel,do akej miery si s nimi spokojny,v zime udržiavali teplotu?a este jedna otázka,kedze ja bývam nedaleko bratislavy,partizánske su troška daleko,náhodou by si nevedel poradit,ako, a kde ich mozem kupit?
spokojny som dostatocne na ucely, na ktore som si ich vybral. Co sa zimy tyka, su to cizmy, kaucuk a neoprenova vypln, ak chodim nemam ziadny problem, v zime pouzivam termoponozky. Ale na nejake vystavanie alebo posedavanie na mraze to velmi nie je, na take ucely by som skor hladal nieco v prevedeni hunter. Tieto cizmy su tak na spolocnu polovacku ked je sychravo, dazd, clovek chodi za zajacmi po oracine a podobne.. pripadne na kacky, kde sa chodi okolo vody a podobne, vysoka trava, rosa ... ale priamo na zimu napriklad na postriezku na lisku velmi vhodne nie su. Tam treba pozerat po inej obuvi. Co sa tyka predaja, mozem zistit priamo u distributora, ktori predajcovia v BA a okoli ponukaju tieto produkty. Bude to bud niektora z polovnickych predajni, rybarskych alebo podobne ..
jejda,to by som bol velmi rád keby si mi mohol napísat kde sa daju kupit,lebo v sobotu sa chistam do BA, bolo by to velmi dobre,dakujem dopredu vsetku ochotu:)
posli mi mail na Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. , ak nieco zistim, poslem ti odpoved..
Zima je už zasa tu.
<br/>Aké máte skúsenosti s čižmou HUNTER S od DEMARU /vymeniuteľná vložka ovčie runo nastrelené /Kde sa dajú zohnať a aká je cenová relácia.
Ak potrebujete neopren čižmi, či inú gumovú zateplenú obuv , doplnky poradím. Kontaktujte na Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
<br/>
čau.mal som asi pred 6 rokmi hunter-ky ale nikdy v živote by som to nekupoval,kolegovia majú podobný názor.nedá sa v tom chodiť.je to čiste len na posed.