Vy dvaja kohuti (papo, Dko), uz sa ani nedivim, ze sem nepise nik okrem vas dvoch. Kazdu temu, nech uz je o com kolvek, dokazete dodrbat vasimi osobnymi urazkami a nenavistou. Chodte si to vybavit niekam von ako chlapi a neotravujte tu vsetkych vasim jedom.
Už ani neviem kedy som tu bol naposledy. Už ma nebavilo písať o skorumpovanej SKJ, lebo to akosi padalo ako hrach na stenu.
<br/>Všetko má svoj čas a tak prišla rada aj na SKJ. Asi znovu pôjdem na kynologické akcie, kde sa budeme s priateľmi baviť o kvalitách a prednostiach psov a nie o páchajúcich svinstvách vedúcich funkcionárov a rozhodcov, ktorím ich nečestné chovanie sám BOSS vždy odobril. Že by svitalo na lepšie časy? Ja v to dúfam.
<br/>PS: Papo, nezáleží aká situácia vznikne, ale záleží na tom aký k nej zaujmeš postoj.
<br/>Prečo sa necháš vyprovokovať? Inak mne sa páči tvoja otvorenosť. Mám rád ľudí, ktorí sa neboja mať svoj vlastný názor a ešte sa oň aj podelia s ostatnými.
<br/>M. Učeň
Rozpraval som sa s ludmi co boli na zasadnuti kde BOSSa odvolavali, vraj jeden velky hnus a cele to vraj nakoniec vyznelo ako: Bral si? Bral si vo velkom? Nechcel si sa delit!!! Tak ta dame dole. Cize v tomto svetle ja moc lepsiu buducnost nevidim, ale mozno som len od prirody pesimista.
Štefan, ľuďom ako ty, ja a nám podobným, ktorí sa stali nežiadúci pre ich názory na chov poľovných psov a boli vylúčení z chovateľských klubov, svitá na lepšie časy. Do konca roka by malo dôjsť v slovenskej kynológii zmenám. Pre nás najpodstatnejšej k rušeniu povinnosti chovateľa byť členom chovateľského klubu
neviem, či je to pravda, vraj chovatelia po sedemdesiatke to budú mať so zľavou. ale len pokiaľ budú v sprievode jedného z rodičov.
<br/>
<br/>ale môj názor je, že sa veľa vecí zmení, to čo spomenul dušan, je len kozmetika, aby sme sa odlíšili od konkurenčnej KĽDR, prípadne balkánu.... /tam už z FCI vyhadzujú/
Abba, dá sa predpokladať, že servis pre nečlenov bude o niečo drahší, však aj dnes ak idech na skúšky do inej OkO-RgO platíš viac. Dôležité však bude, že servis bude a klub ho nebude môcť odmietnuť Isto bude záležať, o aké konkrétne veci pôjde a či ich vyššia cena bude v súlade s našou legislatívou, napr. čo na to povie protimonopolný úrad.