Cvičil a pomáhal som pri vícviku takmer 50 psov poľovných i služobných z týchto len
<br/>dvaja boli totálny blbci.Jeden cholerik a druhý maximálny dobrák.Vlohy ozaj treba u
<br/>niektorých psíkov prebudiť,chce to zasa len srdce ,čas a veľa trpezlivosti.
<br/>Veľa úspechov.
Ahoj Leon!
<br/>Nemám.Nepodarilo sa mi zohnať šteňa podľa mojich predstav a zase som skončil pri jagdterieroch.Mam teraz 4-mesačnú sučku.Je to nezničiteľný čert.
Túlaním sa po fóre som našiel tému skoro spred dvoch rokov. Jagoška o ktorej je posledný príspevok je už uchovnená a všetky skúšky ma v 1. cene. Je to naruživý pracant. Po jej uchovnení mi to nedalo a splnil som si dávny sen a zadovážil šteňa írskeho teriera.
tak to ti gratulujem, cize mas doma brlohara,diviaciara a U psa, gratulujem ti k steniatku ircana dufam, ze ti bude robit len radost, je to TAVARI vsak?
Je to Tavari. V marci ideme na prvú výstavu. Je to ryšavý drzák. Ako šteña dostavala zabrať od jagošky ale už sa karta obratila . Jagoška sa trochu skľudnila, máme momentálne šteniatka.
zdravim vsetkych majitelov,milovnikov cervenych smelych diablov:P
<br/>pripravujete niekto z vas svojho IT na skusky?ak ano, aky je stary a na ake skusky sa chystate?diky