Prosím vás potreboval by som dáke info o farbiarskych skúškach duričov, ktoré sa majú konať v Bratislave 14.9.2008. Potreboval by som info kde sa to bude konať a tiež ak by sa dalo, tak kontakt na usporiadateľov. Kde sa na ne dá prihlásiť? Keď sa ešte dá? Veľmi pekne Ďakujem!!
Prihlasku zasli na RgO Bratislava-mesto , len prosim ta tam nevolaj lebo si budes mysliet ze si v kocurkove . Ta pani co tam sedi nema zdania ze nejake skusky budu :]
Odkedy skusky v MsO Bratislava organizuje MVDr. Bucko, tak isla urroven tak dole, ze uz nik na skusky nechodi. Pripadne len par priatelov menovaneho. Odporucam obetovat par korun na cestu a prihlasit sa na skusky do ineho okresu. Stoji to za to, ta uroven je neporovnatelna.
Chlapi som si myslel že v Bratislave to bude na úrovni, ale zatiaľ ako tak čítam, tak to radšej pôjdem na iné. Trabarz v Detvianskom okrese majú skúšky úroveň. Aspoň tie na ktorých som bol ja. Skúšky v Seneckom okrese sú tiež v na dobrej úrovni.
Zdravím, ja som chcel ísť na FSMP v Martinskej RgO ale nedali vôbec žiadne info a keď som tam volal tak sa len vyhovárali a že je už po termíne a bol tam len jeden pes takže nič nebude. Pripadalo mi to ako keby dedkovia boli šťastný, že nemusia nič robiť a budú mať rest. 8-L8-L Tak sme sa prihlásili do Partizánského a uvidíme čo tam bude.:-p:-p;)
Termín na Martinské bol 6.9. 2008 a volal som 18.8. 2008 tak neviem asi to bolo neskoro, ale ani žiadne regionálne organizácie o ničom nevedeli. Nabudúce budem múdrejší no viem, že niektorý dedkovia ani nevedia čo je net a koľko ľudí má k nemu prístup a ľahšie je o nič sa nesnažiť a tak nič nepokaziť.8-L8-L8-L
Skolodej, nepotesim ta, ale aj skusky v Partizanskom odvolali vraj pre nizky zaujem vodicov psov (vraj len traja). Skoda, lebo tam byvali skusky na slusnej urovni. Podla mna urobili chybu, lebo mnohi sa hlasia na poslednu chvilu a bolo by sa nazbieralo 6-7 psov na jednu skupinu.
Zdravím sekretárku z RgO Turiec som nikdy nevidel a prečo o niečo som prišiel? :-p O skúškach v Partizánskom som počul a veľmi nás to mrzí v pondelok 8.9. skúsim využiť pre nás vhodné posledné tri možnosti na prihlásenie: 4.10. Nitra alebo 5.10. Liptovský Mikuláš alebo Trstená. Tak dúfam, že nejaké FSMP sa budú tento rok konať8-L8-L Tak chlapci prihlasujte sa do toho!!!:D:D:D