Bajkal, v Čáčove budú dňa 27.9. preteky - guľový 4-boj. nevieš zistiť, či to bude už na tie nové terče (srnec, líška, diviak a kamzík)? kolegovia by sa tam radi zúčastnili a nie sú si istí, či to budú preteky na nové terče. Ď.
Zdravim, zial konecnu podobu streleckeho poriadku zatial nemam, je platny od 25.10.2008, v sucastnosti je v tlaci, mal by vyjst v tlacenej podobe v januari - februari 2009. Ak sa mi ho podari ziskat v elektronickej podobe skor, urcite tu potom nan najdes link.
Zdravím,
<br/>
<br/>pozrel som si obe verzie streleckého poriadku a v jednej veci, na čo som bol najviac zvedavý, som nenašiel odpoveď. A to spôsob držania zbrane v discilíne malorážkový štvorboj. Presnejšie či je možné teda držať zbraň na "dlhú ruku" , alebo nie? V texte je tam akurát otáznik. Je to už rozhodnuté, alebo sa vedie ešte o tom diskusia?
<br/>
<br/>ďakujem carcus
Novy stelecky poriadok v elektronickej forme zial nebude... :{ vid. odpoved od SPZ.
<br/>
<br/>Dobrý den,
<br/>
<br/>strelecký poriadok si možete objednat vo firme ZVEREX s.r.o. stredisko šaľa u p. Hadnagyovej. tel.č.: 031/7713185 cena za 1 kus 1,6 EUR s DPH + poštovné . V elektronickej podobe s zdovodu nelegalneho kopírovania zatial nebude uverejnený.
<br/>
<br/>engel
Toto naše SPZ už prestávam chápať. Za nemalé členské ktoré tam platíme si už ani nemôžem pozrieť na stránke strelecký poriadok ??? A čo je tam také dôležité že sa boja nelegálneho kopírovania.. To si myslia že je to zaujímavé čítanie pre širokú verejnosť (Rosamunde Pilcherová..). Však to si prečítajú len tý, ktorý chodia strieľať na podujatia SPZ.
Zdravím. V aprílovom čísle PaR som v kalendári streleckých podujatí pri pretekoch v malokalibrovke zaznamenal skratku M400 a M800. Chcel by som sa teda opýtať, aký je ten štvrtý terč, prípadne ako to mám chápať.Pred tým bolo M300 a M600.
strelecká komisia SPZ sa mohla "plesnúť" po vrecku a držiteľom MS a I.VT mohli vydať preukazy s vyznačením príslušnej VT. pre MS na dobu neurčitú a pre I.VT na dobu určitú. Možno by jeden stál aj 1 €. P.S. v sobotu som bol na OS-80 na Novej Lehote - zúčastnilo sa 7 (!!!) strelcov a v nedeľu na okresnom preteku M-400 v Laile Piešťany - 15 strelcov(!). Inak krytá strelnica Laila je super - doporučujem!
To bol návrh s dopisovanými úpravami a množstvom gram. chýb a otáznikov v texte na to, aby to mohla byť konečná verzia..., si myslím.. vedeli sme to nejako zaktualizovať, čo teda naozaj je schválené..? Please.. :liar:
<br/>Niektorí mi napr. tvrdili že po novom je písané, že na preboroch bude možné používať už len 24gramové brokové náplne a v tu uvedenej verzii je napísané 28,5gramu.. Tak teda či naozaj nejestvuje nejaka konečná - schválená verzia.. Dík za info od informovanejších.
Basky,
<br/>
<br/>v bode 24.1 schvaleneho streleckeho poriadku sa pise, ze hmotnost brokovej naplne nesmie prekrocit maximalnu hmotnost 28,5 gramov pre kaliber 12 alebo podla propozicii sutaze. Dlzka nabojnice po vystrele nesmie presiahnut 70 mm.