Cau Jaro,
<br/>
<br/>ano som z BA priamo ale polujem v LV okrese... a vcera mi tam vyje.... chatu a ukradli trofeje po starom otcovi... do piiiiiii :[
<br/>
<br/>Ospravedlnujem sa za odbocenie od temy a vulgarizmy ale musim sa ventilovat...
Čauko,
<br/>
<br/>Poviem príklad mne je trochu proti srsti strielať líšky v zime mojou 7x64 lebo to z nej skoro vždy ostane iba fašírka. Keďže si rád nechám zhotoviť z kožušiny predložku tak mi je vždy lúto keď ju gula roztrhá. Preto radšej brok. Nanajvíš takto nejako Ťa môže ovplyvnit dajme tomu váš hospodár ( alebo ja ). Ale argument že to robí hluk a že spolu s povolenkou na srnca... to je taký o ničom argument. Ani brokovnica nie je tichá a s tou môžeš ? Proste to zhrniem v skratke...nemá právo Ťa v tomto smere obmedzovať. To sú nejaké divné praktiky.
<br/>U nás v PZ hospodár vydáva po poslednej spoločnej polovačke v roku každému členovi PZ povolenku na škodnú s dátumom od 1.1. Tolko z mojej strany.
napis mi prosim ta na mail tvoj kontakt rad by som si pokecal ak budes mat zaujem. moj mail je Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
<br/>
<br/>tych trofeji a tej chaty mi je uprimne luto , ja som tiez dosiel o trofeje po starom otcovi pred par rokmi.
boha! co vam jeb.? ved ked sa dakto nezmesti do kozky tak mu povolenku nemozem vydat...., uz majte rozum...., nehovoriac o tom ked ma dakdo "infrak a motorku"...
Jardo,
<br/>
<br/>dnes som skoro skolaboval keď mi volal kamoš, že ukradnuté trofeje už mám na policajnej stanici v LV :D:D a páchatel s nimi
<br/>
<br/>Ešte keby som si s ním tak mohol chvílku osobne pohovoriť, ručne stručne 8-L