Zbraně vyráběné v České zbrojovce a.s. a další příslušenství můžete zakoupit v podnikových prodejnách v Praze a Uherském Brodě.
 
Těšíme se na Vaši návštěvu!
 
 
Podniková podejna PRAHA
 
Adresa
 
Česká zbrojovka
prodejna PRAHA Opletalova 6 110 00 Praha 1
 
 
 
 
 Telefon:
 Fax:
 E-mail:
 
 
 
 
 242 444 936
 242 444 937
 Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. 

 
Otevírací doba   
   
Pondělí - Pátek     10:00 - 18:00 
 
Prodejna je v termínu od 8. 1. do 15. 1. 2007 uzavřena z důvodu INVENTURY.
 
Otevřeno bude v pondělí 15.1.2007 od 12.00 hodin.
 
 
  
 
Patří k největším prodejnám zbraní a loveckých potřeb v České republice. Mimo běžného maloobchodního prodeje vede i velkoobchod výrobků CZUB právnickým osobám a provádí též komisní prodej.
Dále umožňujeme prodej na splátky systémem HOME CREDIT a prodej na kreditní karty VISA, MASTER CARD/EURO CARD, AMERICAN EXPRESS, DINER
 
 
Podniková prodejna Uhorský Brod 
 
 
Adresa
 
Česká zbrojovka
prodejna Uherský Brod Svatopluka Čecha
1365 688 27 Uherský Brod  
 
 
 Telefon:
 Fax:
 E-mail:
 
 
 
 572 655230
 572 655231
 Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.

 

 
 Otevírací doba
      
Pondělí - Pátek
  8:00 - 12:00           

13:00 - 17:00
 
 

 
 
 
Mimo běžného maloobchodního prodeje vede i velkoobchod výrobků CZUB právnickým osobám. Dále umožňujeme prodej na kreditní karty VISA, MASTER CARD, MAESTRO, AMERICAN EXRESS, DINERS CLUB.  
 
Sortiment:
 
•    Maximálně široký výběr sportovních i loveckých zbraní - kromě veškerého sortimentu zbraní CZ (ceník zde) - pistolí v rážích .22LR, 6,35mm, 7,65mm, 9mm Browning, 9mm Luger, .40S+W, .45ACP, kulovnic, malorážek, vzduchových zbraní a náhradních dílů jsou k dostání i pistole, revolvery, jateční přístroje a lovecké zbraně dalších světových i domácích značek. •    Příslušný sortiment kulových a brokových nábojů např. značek Sellier&Bellot, Lapua, Winchester. •    Optika v různých cenových relacích značek Česká zbrojovka, Artemis.
•    Doplňky ke zbraním střední a vyšší třídy, pouzdra kožená i nylonová, opasky, konzervační prostředky, terče, chrániče sluchu, odborná literatura apod.
•    Mimo zbraní se prodávají i ostatní obranné prostředky, plynové a startovací pistole a revolvery, flobertky, spraye pepřové či CS plyn, tekuté střely, elektrické paralyzéry, tonfy, obušky, pouta, atd.
•    Specializovaný prodej veškerých typů dalekohledů-monokuláry, binokuláry, dalekohledy pro noční vidění, se zoomem, Bushnell, Fomei, Tasco, dovozy z Ruska.
•    Specializovaný prodej nožů a dýk, loveckých, zavíracích, krbových nožů, kapesních, pracovních, vrhacích nožů i hvězdic, nožů pro přežití, nožů - suvenýry značek Cold Steel, Spyderco, SOG, Victorinox, Wenger, Muela, Mikov, Niento, Smith&Wesson a mnohé další značky.
•    Široký výběr textilních výrobků a potřeb do přírody, myslivecké uniformy několika typů, trička, košile a oblečení pro volný čas, batohy, tlumoky ,svítilny, bižuterie, gumová obuv.
•    Velký výběr dárkového zboží, keramiky, skla a hodin s mysliveckou tematikou, suvenýrů a výrobky s logem CZUB.
 
 
 
 
 
 
 

Partneri

Kto je online?

Práve tu je 490 návštevníkov a žiadni členovia on-line