10. septembra 2005 o 11.30 hodine na DVOJKE bude odvysielaná ďalšia relácia HALALI - magazín o prírode a ľuďoch. Repríza tohto vysielania je plánovaná na 15. sept. 2005
so začiatkom o 16.35 hod. na kanále STV 2.

Obsah relácie:  
 
   
 
 
 
 
 Majstrovstvá Slovenska vo vábení zveri - vrcholná súťaž slovenských vábičov jeleňov a ostatnej zveri vo Sv. Antone. Uvidíte majstra Slovenska Róberta Štancela.

 
 
 
 
 
 
 
 
Nový školský rok v lesníckej škole - reportáž o strednom lesníckom školstve na Slovensku. Respondenti: Ing. Viliam Prukner - riaditeľ SLŠ Liptovský Hrádok, Michela Bobríková, Vladimír Bobrík a Jaroslav Hrmel (študenti a absolvent SLŠ LIptovský Hrádok)
 
 
 
   
Drevorubač 2005 - reportáž o bezpečnosti práce s motorovou pílou, niekoľko dobrých rád pre chatárov a záhradkárov. Respondenti: Ing. Josef Balek, Hubert Barták (účastníci medzinárodnej súťaže Drevorubač 2005)

 
 
 
 
 
 
 
Minikvíz - poznáte vrchol Lúčanskej Fatry?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Deti prírode - pozvánka na tretí ročník celoslovenskej súťaže detí s bonusom: recept na poľovnícku špecialitu z diviny
 
 
 
 
   
 
Náučný chodník v Oravskej Lesnej - reportáž z otvorenia, respondenti: Ing. Peter Stanko - štátny tajomník MŽP SR, Ing. Anton Kondela - Lesná správa Paráč, Ing. Robert Trnka - správa CHKO Horná Orava, Ing. Albín Viater - starosta obce Oravská Lesná
 
 
 

Partneri

Kto je online?

Práve tu je 201 návštevníkov a žiadni členovia on-line