5. novembra 2005 o 11.30 hodine na DVOJKE bude odvysielaná ďalšia relácia HALALI - magazín o prírode a ľuďoch. 1. repríza  tohto vysielania je plánovaná na 6. novembra 2005
so začiatkom o 22.50 hod. a 2. repríza  je 10. novembra 2005 o 15.40 hodine na kanále STV 2.

Obsah relácie:  
 
 
 
Dunajské luhy, prvý náučný chodník na vode. Zaujímavá atrakcia, vďaka ktorej spoznáte čaro vnútrozemskej delty. Chodník je dlhý 1400 metrov.
Na pramici Vás lesníci povozia celkom zadarmo. Jedinečná ponuka! Povieme Vám odkedy je chodník otvorený.
 
 
 
 
  
  
Tatry pod vodou! Nejde o ďalšiu ekologickú katastrofu, ale o reportáž z 20. ročníka medzinárodného festivalu potápačských filmov, ktorý sa uskutočnil vo Vysokých Tatrách. Potápači z Čiech i Slovenska čistili tatranské plesá. Neuveríte, čo všetko sa im podarilo nájsť.
 
 
 
 
 
Klimatické zmeny na Slovensku. Nie všetky kontinenty postihnú klimatické zmeny rovnako. Tsunami, hurikány, požiare - to všetko sme prežili v roku 2005. Čo je príčinou súčasného pekla na Zemi? Sledujte Halali.
 
 
 
 
 
 
 
  
Lesné paragrafy - nový zákon o lesoch, ktorý platí od 1.10. 2005 je ústretovejší voči laickej verejnosti. Povoľuje jazdiť po lese na bycikli i na koni. Na druhej strane však mnohé činnosti obmedzuje. Môžete napríklad zbierať v lese huby? Odpoveď sa dozviete práve v Halali.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Minikvíz 
 
 
 
 
 
 
 
 

Súťaž o vecné ceny. Otázka: Na ktorej rieke otvorili prvý náučný lesnícky chodníka na vode?  Odpovede posielajte na adresu: Redakcia Halali, Centrum 1/1, 017 01 Považská Bystrica, Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript..

Ak máte záujem o samolepky (aj na autosklo), tričká, mikiny, čiapky s logom relácie Halali volajte na tel. číslo: 042-4340184, resp. Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.

 


Partneri

Kto je online?

Práve tu je 411 návštevníkov a žiadni členovia on-line