5. mája 2007  v sobotu o 10:40 hodine na STV DVOJKE sledujte premiéru relácie
 
         
 
1. repríza  tohto vysielania je plánovaná na  štvrtok 10. mája 2007 so začiatkom o 13:00 hod.  a 2. repríza na sobotu 12. mája 2007  o 12:25 hodine.
1, Tichá dolina - reportáž vás zavedie do oblasti Tatranského národného parku, kokrétne do Tichej doliny, v ktorej začali v apríli lesníci realizovať preventívne opatrenia proti rozširovaniu podkôrneho hmyzu.





2, Mediatrip - pre lesníkov štátnych lesov už nie neznámy pojem.

Pre novinárov a predstaviteľov zahraničných poľovníckych inštitúcií pripravili pracovníci Lesy SR š.p. podujatie, kde predstavili možnosti poľovníckej turistiky na Slovensku na príkladoch CHPO Poľana a OZ Topoľčianky. Dozviete sa okrem iného aké druhy zveri najčastejšie lovia poľovnícky turisti v Maďarsku, Chorvátsku a Rusku.





3, Lesnícke dni I.
- reportáž z prestížneho podujatia, ktoré pre širokú verejnosť po prvýkrát v histórii pripravili lesníci. V prvej časti reportáže sme zmapovali aktivity v Bratislave a v Poprade.





4, Novelizácia - aktuálna informácie o príprave novelizácie zákona o lesoch, ktorý je v platnosti iba necelé dva roky. Ktoré ustanovenia sa budú novelizovať sa dozviete v Halali.




5, V súťaži vyžrebujeme výhercov zo správnych odpovedí z predchádzajúcej relácie.

Sledujte Halali - pravidelnú televíznu reláciu o živote v slovenskej prírode.
Vaše námety do vysielania:
Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
042 - 43 40 184

SPOLU  TVORME  TELEVÍZNU  RELÁCIU,  KTORÁ  ZVIDITEĽNÍ  PRÁCU  LESNÍKOV, POĽOVNÍKOV  A  SKUTOČNÝCH  OCHRANCOV  A  MILOVNÍKOV  PRÍRODY.

Ďakujeme Vám za Vašu priazeň.

Partneri

Kto je online?

Práve tu je 309 návštevníkov a žiadni členovia on-line