Tak medzinárodný ako i národný rebríček bol doplnený novými údajmi. Fotodokumentácia bloku C.I.C. bola úplne obnovená.  U 61 trofejí nájdete 121 obrázkov trofejí.
Jedine Poľovnícka informačná databáza dostala právo uverejniť Katalóg trofejí celoštátnej poľovníckej výstavy Nitra 2005.
 
Katalóg obsahuje podrobné údaje skoro o 6000 trofejach a veľa fotomateriálov.  Katalóg si môžete stiahnuť vo formáte pdf. a nájdete ho tak na národných ako i na medzinárodných rebríčkoch  v ľavom rohu dole pod tabuľkami. (veľkosť súboru je iba 2,8 Mb)
Boli obnovené aj hodnotiteľské tabuľky  jednotlivých druhov trofejí. Tieto poli vypracované v spolupráci so Slovenským poľovníckym zväzom a v blízkej budúcnosti budú doplnené aj grafickými pomôckami.
Prosíme tých návštevníkov databázy, ktorí nám môžu pomôcť pri doplnení medzinárodného alebo slovenského rebríčka trofejí s novými  fotodokumentáciami, nech nám zašlú fotky tých trofejí, ktoré sú v rebríčkoch podchytené, ale nemajú založenú fotodokumentáciu. Fotky trofejí prosíme zaslať v elektronickej forme na adresu  Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.  a papierové fotky na adresu Takács Fridrich,  930 02 Orechová Potôň 326.  Papierové fotky po naskenovaní,  Vám budú na požiadanie vrátené.  Ďakujeme za pomoc!
 
Redaktor PID 

Partneri

Kto je online?

Práve tu je 738 návštevníkov a žiadni členovia on-line