Slovenský poľovnícky zväz
a Slovenská poľovnícka komora usporiadajú v dňoch 15. – 19. júna 2011 celoštátnu výstavu s medzinárodnou účasťou Poľovníctvo a príroda 2011. Výstava sa uskutoční v priestoroch výstaviska Incheba Expo v Bratislave, v mesiaci jún, ktorý je mesiacom poľovníctva a ochrany prírody.

V rámci spolupráce Slovenského poľovníckeho zväzu s výstaviskom Incheba Expo v Bratislave, Vám ponúkame možnosť navštíviť celoštátnu výstavu s medzinárodnou účasťou Poľovníctvo a príroda 2011 v Bratislave, v dňoch 15. - 19. júna 2011 za znížené vstupné ceny. Po vytlačení a vyplnení kupónu, môžu školy, poľovníci,  lesníci a rybári navštíviť túto výstavu za  lacnejších podmienok. Pre skupiny návštevníkov nad 10 osôb po predložení vyplneného kupónu platí zľavnené vstupné 5.- € na osobu. Toto zvýhodnenie platí pre Slovenských, Českých, Maďarských a Rumunských záujemcov. Ďalšie informácie nájdete v kupóne, prípadne kontaktujete kanceláriu SPZ alebo SPK.

- K u p ó n -  pre školy, lesnícke, poľovnícke a rybárske organizácie, ktoré majú záujem navštíviť celoštátnu výstavu s medzinárodnou účasťou Poľovníctvo a príroda 2011 v Bratislave  skupinovou formou (10 a viac osôb). (formát Word 97-2003  .doc)


  - K u p ó n -  pre školy, lesnícke, poľovnícke a rybárske organizácie, ktoré majú záujem navštíviť celoštátnu výstavu s medzinárodnou účasťou Poľovníctvo a príroda 2011 v Bratislave  skupinovou formou (10 a viac osôb). (formát .pdf)

Partneri

Kto je online?

Práve tu je 247 návštevníkov a žiadni členovia on-line