Vážení priatelia poľovníckej hudby a poľovníctva,

Stredné odborné učilište lesnícke Banská Štiavnica v spolupráci so Slovenský poľovníckym zväzom Bratislava organizuje v dňoch 24. - 27. augusta 2006 kurz v hre na lesnicu a lesný roh v Banskej Štiavnici.

 
 
 
Dovoľujeme si Vás osloviť na základe potreby rozšírenia a skvalitnenia prednesu slovenskej poľovníckej hudby. Na mnohých našich podujatiach absentujú naše krásne poľovnícke signály, na ktoré celá poľovnícka i nepoľovnícka verejnosť môže byť právom hrdá. Väčšina krajín používa poľovnícke signály prevzaté z iných krajín. My, poľovníci na Slovensku, by sme mali prejaviť väčšiu snahu, aby naše signály zaznievali na každom poľovníckom podujatí. Veríme, že touto cestou oslovíme hlavne užívateľov poľovných revírov, organizácie pôsobiace v oblasti poľovníctva a všetkých tých, ktorí majú záujem o udržiavanie našich tradícií na poľovníckych podujatiach.  

Kurz bude rozdelený do dvoch kategórií - pre začiatočníkov a pokročilých. Za kvalitu výuky bude zodpovedať tím odborníkov, ktorí sa Vám budú venovať každému osobitne podľa harmonogramu.

Bližšie informácie získate na nasledovných kontaktných adresách:

SOU Lesnícke:
Tel. č.:   045/691 2811
Fax. č.: 045/692 0842
e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript..

SPZ Bratislava:          
Tel. č.:  02/524 98 990
Fax.č.: 02/524 92 296
e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.



Termín uzávierok prihlášok je 31.07.2006
   
S pozdravom

                                         Ing. Koloman ŠMONDRK
                                           r i a d i t e ľ



Vybavuje: Marian Plenta

 
 
Pripojené súbory:
 
 
 
 
 

Partneri

Kto je online?

Práve tu je 368 návštevníkov a žiadni členovia on-line