15. septembra 2007 PZ Topolina Šurianky-Hruboňovo záverečným verejným streleckým pretekom na asfaltové terče ukončilo streleckú sezónu na strelnici v Hruboňove. Bol to tento rok už tretí pretek.

Ako na predchádzajúcich, tak aj na tomto treťom preteku bolo postarané o občerstvenie a samozrejme nechýbal ani chutný poľovnícky guláš. Na priebeh preteku vplývalo veterné už takmer jesenné počasie. Napriek tomuto vplyvu do finále postúpilo 8 strelcov, ktorí v súčte bodov z piatich najlepších položiek dosiahli výsledok zhodne po 50 bodov z 50 možných.







Finálový boj prebehol v dvoch kolách. O víťazovi rozhodlo už prvé kolo, v ktorom p. Borák Ľ. bezchybnou streľbou potvrdil svoje strelecké umenie a tak sa stal víťazom už druhého preteku v Hruboňove za sebou. Na druhom mieste opäť skončil Pista M, ktorý minul jeden terč. O tretie miesto sa súperilo v druhom kole finále, kde sa šťastena usmiala na p. Pistu J. Na priebeh preteku dozeral hlavný rozhodca p. Markovič. O termínoch VSP v sezóne 2008 bude PZ Topolina včas informovať.
 

víťazi:

v strede - 1.miesto Borák Ľ.
vpravo - 2.miesto Pista M.
vľavo - 3.miesto Pista J.
 



Text a foto: Ľuboš Drábik ml.

Partneri

Kto je online?

Práve tu je 114 návštevníkov a žiadni členovia on-line