Okresná organizácia Slovenského poľovníckeho zväzu v Liptovskom Mikuláši s kolektívom autorov vydala knihu „Poľovníctvo v Liptove“.







V knihe je zozbierané a zdokumentované množstvo historických záznamov z dostupných poľovníckych a lesníckych kroník, spomienky od ešte žijúcich poľovníkov – pamätníkov, poznatky o poľovnej zveri, história a súčasnosť poľovníckeho strelectva, poľovníckej kynológie, umenia v Liptove a mnoho ďalších zaujímavých údajov o prírodných krásach Liptova. Kniha je doplnená stovkou čiernobielych a farebných fotografií.









Knihu je možné zakúpiť priamo v kancelárii  Okresnej organizácie SPZ  v Liptovskom Mikuláši na ul. 1.mája č.40, č. tel. 044 5523885, 0905 525 867, e-mail:  Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. alebo v kancelárii Slovenského poľovníckeho zväzuŠtefánikova 10, Bratislava 811 05 tel. č.: 02/524 98 990, e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
Tovar zašleme aj na dobierkou. Cena publikácie: 400.-Sk + poštovné.





Partneri

Kto je online?

Práve tu je 222 návštevníkov a žiadni členovia on-line