Prajem pekný deň,



nesmierne ma mrzí zverejnená informácia,  alebo lepšie povedané účelová.
Určite sa mnohí pýtate prečo.
Dovoľte aby som  bol konkrétny na uvedené vyjadrenia:

„Nový zákon priniesol nový členský príspevok do SPK“ 

Takýto poplatok bol už aj v minulosti a volal sa - "Fond rozvoja a zveľaďovania poľovníctva", len sa na ňom nepodieľali všetci užívatelia poľovných revírov, len poľovné revíry SPZ .  Tiež mali pisatelia mylné informácie o výške poplatkov ,  ktoré sú stanovené od 0,07 do 0,18 € za ha podľa poľovnej oblasti a bonity poľovného revíru nie 0,13 až 0,19. 80 % z poplatkov zostáva pre OPK - to znamená že pre daný región a   20 %   pre SPK. Aritmetický priemer je 0,125 a nie 0,16 . Aritmetický priemer ale nie je relevantný údaj z dôvodu neplatenia poplatku v územiach so 4 . a 5 . stupňom ochrany a že na Slovensku je početnosť poľovných revírov s vyššou bonitou nižšia  ako  je priemerná bonita.







Vážená poľovnícka verejnosť

Nedávno bola na tejto stránke predstavená poľovnícka organizácia Slovenský lovecký a ochranný spolok Pribina so sídlom v Nitre.
S potešením Vám oznamujeme, že sme spustili aj našu prezentáciu na webe s adresou www.pribina.eu. Na stránke sa netreba registrovať. Nájdete na nej naše základné dokumenty: stanovy, podmienky prijatia, výšku členského a samozrejme aj kontakty. Stránka je zatiaľ jednoduchšia, no v krátkej  budúcnosti rátame s jej rozšírením. Verím, že Vás naša prezentácia osloví.

       S pozdravom           

                                                                  Mojmír Gera
                                                            Prezident SLOS Pribina

Partneri

Kto je online?

Práve tu je 240 návštevníkov a žiadni členovia on-line