Lubenko a ja si myslím ze aj mena lebo ked si zoberies historiu stretavok asi mesiac pred termínom sa objavili aj mena . Ja si myslím že je to velmi ale velmi doležitý faktor .
Zdravim, prepacte ze som sa dlho neozval ale mal som vela prace.. Od zajtra sa idem venovat priprave stretka, takze coskoro sa ozvem;) Ak mate nejake otazky tak sa pytajte..
<br/>
<br/>Menný zoznam nemám, lebo to mal na starosti Papo a určite ho sem napise..... Zatial Ahojte
Lubenko uz som sa ospravedlnil.. mam pred tebou klaknut na koleno aby si prisiel na stretko????Pozri , ak chces prist tak si vitani ak nejdes tak nevyzvedaj
Aktual nahlásení ku dnešku:
<br/>Texedo, Leica, Evička+1, Orchidejka, Plantex+1, Astronom, Papo, Tomas, baikal, lucka, pepies, spajky, bombarder, eso, Pistik, nakukne Miuh,
<br/>niekoľkí ešte majú potvrdiť.... a snáď sa ukáže Taki, kovacs, nejaký ten hosť...
<br/>stačí takto, karči?
texedo tak to su mi novoty ,napred ospravedlnenie a potom zakaz sa vypytovat a klaknut ,predomnu ,prečo ,nevidim dôvod nepotrebujem niekde chodit s tym aby ma niekdo prehovaral ,ale zas nemusim byt tam kde niesom vytany,ale ked idem tak idem ja a nie že o tom rozhodne niekdo druhy .Pokial si pametam si mi jasne povedal že kdo pojde na tvoju chatu tak o tom rozhodneš ty a ja do vašej krvnej skupiny vraj nepatrim a to ma vobec nepoznaš ,tak sa ma to dost dotkolo a teraz ešte nemam vyzvedat ,možno pojdem ked sa budem chciet stretnut s dobrymi kamaratmi a tak potrebujem vediet kdo tam bude:D
ajaj, tiez mi to pripada ako materska skolka, niekedy.. tak si nepozicajte formicky a nerozpravajte sa, ale tak snad sa na stretku najdu ludia, ktorych potesi vasa pritomnost, nie?
<br/>z mojich skusenosti zo stretiek viem, ze 90% ludi, co ma silne reci online, v skutocnosti su bud ticho, alebo relativne normalni..
Papo dík ale Spajky nepojde . Dovod je velmi jednoduchý. Vieš poznáš ma Spajky otvorený človek čo v hlave to na jazyku. Papo pre mna určite stačí ako si napísal kto tam bude . Cítim tam trochu ironie z tvojej strany neva od teba to beriem si papo. Neda mi neokomentovat Texedovu reakciu na Lubenka . Kamarat Texedo nemusíš nikoho na kolenách prosit kto chce príde kto nechce nepríde . Ani ja som nikoho na kolenach neprosil a prišli . poprosím Vas nekomentujte moj príspevok netreba asi som nahlas iba rozmýšlal.
Pozdravujem,
<br/>Podavam hlasenie o priprave stretka: slaninka nasolena, caka len na udenie, huby nasadene, zincica a syr je objednane. Zatial Ahojte
<br/>
ty jeden dedek ironik, povedz rovno, že nem vládzeš, a nekľučkuj. mal so pre teba nachystané miesto v čestnej lóži.. teda v teple a v suchu:]. no ale keď to nejde, tak to nejde, snáď nabudúce.
Musím sa zo stretka ospravedlniť. Je mi to ozaj ľúto, už som sa konečne chcel zúčastniť, ale vošli mi do toho nečakané udalosti. Dúfam, že ten budúci rok to už konečne vydá.