tu máš tvoje príspevky, aby si nemusel hľadať, čo si popísal:
<br/>
<br/>som rad ,že vam akcia dopadla dobre ,ale volako sa nam rozpadol PID a stretnutie PIDU vždy partiu stmelilo ,no čo už.
<br/>
<br/>no ku tomuto len dodatok,stretko bolo dohodnute na poslednom stretku a dohodlo sa tam,tušim 15 ludi,tak si myslim,že aj to bol jeden z dôvodou,prečo to dopadlo tak ako to dopadlo,neviem kdo to potreboval zmenit a k vôli čomu,ale už je to minulost a dufam že na dalšom stretku sa zide viacej ako 6 Pidkarou,ale každa dobra akcia nieje na škodu
<br/>
<br/>zas tu chce niekodo prikazovat čo ma kdo pisat ,dal som svoj nazor a na to hadam nepotrebujem tvoje povolenie a stretnutie na Orave lebo Liptove kedy kolvek ,len toto tohto roku už bolo dohodnute,len sa čakalo na termin a za to že niekdo nemože na dolniaky ja nemožem
<br/>
<br/>no som strašne rad ,že si sa ozval ty papo ktory tu chcel davat daktorych ludi na sud ,no a to že vlani malo byt stretko u Rasta ,ved sa toho nakoniec vzdal a chytil sa toho Moron za čo mu vdaka a už vobec neviem čo tu trepeš že som napisal že nejaka partia rozhodla ,nauč sa čitat a vobec čo vas to tak chytilo za srdcia ,poriadne si prečitajte čo som 26.juna o 21:52 hod napisal a tu tvoju poslednu vetu si voči mne vyprošuje ,pretože ty si okydal prvy mna a a ja som tu na nikoho nepovedal kriveho slova čo sa o tebe neda povedat a všetkych si tu važim ako dobrych kamaratou a ešte nakoniec je vidiet že maš kratku pamet ked si určite veci z Moravskeho stretka nepametaš,tiež by sa dalo rozpravat
<br/>
<br/>
<br/>
<br/>lubo, presne o tom to je, krákaš, a nič nepovieš... len znevažuješ prácu a iniciatívu iných. trápia ťa osudy podvodníkov? aj na nich dochádza. a prečo to tu spomínaš, v akých súvislostiach? 26. juna si napísal: pid sa rozpadá! tvoje drísty sa rozpadajú! dohodlo sa tam 15 ľudí/ na morave/? teda aj ja som sa dohodol? tak prečo 15-ti nešli na dolniaky? niečo ti dopadlo, tak ako dopadlo? a čo dopadlo? máš dojem, že niečo zle dopadlo? 6 pidkárov? klameš! ale krivého slova nepovieš.... čítaš sa vôbec? nedochádza ti, že stretko je vecou tých, ktorí tam chcú ísť? a po druhý raz ti pripomínam, že stretiek býva cez rok aj viac! čo komu bráni, aby niečo zorganizoval? čo ti na tom vadí? bráni ti niekto spraviť stretko?
<br/> chytil sa toho moron.... len si spomeň na pokec, kde sme boli traja... ty, ja, rosťa a neviem o tom, že by sme sa bavili o tom, že rasťo niečo vzdal, keď si rosťovi navrhol organizovanie stretka! nevymýšľaj si, je to nedôstojné. ja som ti s niečím začal? nuž ak áno, povedz tu všetkým, s čím! a ak mám krátku pamäť, tak mi kľudne pripomeň, na aké určité veci by som mal pamätať, porozprávaj.
<br/>a ja som ťa okydal? ale ak je to to, čo si myslím, teda že ťa rozzúril tvoj vlastný citát, tak vrav! zas sa schuti zasmejem. veď tebe vadí aj to, čo sám napíšeš...
<br/> čo ti bránilo, aby si šiel na stretko? vyprošuj si, čo chceš, na veci nič nezmeníš.
<br/>a predsa o niečo ťa poprosím, v tejto téme nerozvíjaj ďalšie úvahy, presuň to do inej, príhodnejšej témy. tam ti trebárs aj odpoviem. táto téma si to nezaslúži, tu je to o pekných spomienkach.