ak by mal niekto zaujem ist na stretko, ja vyrazam z PN v piatok cca o 17tej, idem trasou PN, NR, ZM, BB. Ak by bol zaujem o zdielanu dopravu, jedno miesto v aute mam este volne.
Hej termín naozaj nieje najlepší, žial uvedomil som si to už keď bolo neskoro.
<br/>No každopádne dnes už nieje cesty späť takže som navštívil metro a nakúpil drvivú časť potrebného.
<br/>Teším sa na víkend v prírode a v kruhu rovnako naladených ludí nech nás bude 40 alebo aj 5.
<br/>Ja vyrážam v piatok okolo 8:00 z BA lebo pravde podobne pôjdem ešte cez TN aby som zariadil jednu maličkosť vo firme.
<br/>No a idem práve na ryby tak snáď niečo ugrilujeme :]
<br/>
<br/>
<br/>For moron: V poriadku sme dospelí takže chápem že niekedy sa proste inak nedá. Hádam nám to vyjde inokedy
Tomas, ozvi sa mi na Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript., aby sme ta vedeli v BB vyzdvihnut...
Som rád že sa vám na stretku páčilo. Aj keď nám počasie neprialo ako by sme možno chceli, akcia sa nám myslím vydarila.
<br/>Preto patrí moje velké ďakujem všetkým ktorý ste sa zúčastnili. Bolo mi svami fajn a už teraz sa teším kedy sa znovu stretneme.