Jaro,vlastny revit nemam.Chodim bud na poplatkove,alebo ku kamaratom.Aj keby som vlastny revir mal,nebudem si v nom "nastrelovat" gulovnicu.Strelnicu mam 5 minut autom od domu,a nemam problem si ju zaplatit.S 20-30 ranami si prdel smrtelne vazne nerobim,bezne tolko pri navsteve strelnice vystrelim.Ja viem ze drvivej vacsine ludi,tym nemyslim nikoho konkretne,sa to musi zdat strasny pocet ran.Ako vsak zo skusenosti viem,pride polovnik na strelnicu da,ako ty hovoris 3-4 rany,a vie kam to ide.Pre mna to nema absolutne ziadnu hodnotu,pretoze ako sa to strelivo chova v rozlicnych vzdialenostiach a pri roznych teplotach s 3-4 ran nezistis.Tym narazam na ludi,co raz za uhorsky rok,a aj to mozno prehanam,nastrelia flintu,a kupodivu prave im striela rovnako ci v lete pri 30°C,alebo v zime na posede pri -10°C.A o tych postrielanych a nedohladanych kusoch sa nikdy nedozvieme,pretoze kazdy sa chvali iba tym,co mu padlo,alebo dohladal.Nemam problem si priznat zbabranu ranu,pretoze iba z negativnych skusenosti sa da poucit.Zial,skutocnost je diametralne odlisna....
<br/>
<br/>Ci je zle nieco na konci pazby povedat neviem,dokonca si po tych x-stovkach ran netrufam tvrdit,ze viem strielat.Co naopak nema problem povedat hocijaky zalesak s.......... dopln si lubovolnu zbran,aby som nikoho neurazil,po jednom,ci dvoch stastnych zasahoch.
NO len kvoli tomu ze vlastne ta bude asi zaujimat len do co sa deje v hlavni pri odstrielani max.5 ran . 10 ran a viac asi nie je zaujimavych z hladiska zmeny tlaku , teploty a pod. veci ked clovek v priebehu strelby na zver streli max.2x . inak si neviem predstavit co by sa dialo z mojim kontom keby som chcel strielat 20 ran na strelnici - naboj ma vide na 100sk . No ale asi mam stastie na pusku ktoru som zdedil , ta uz toho prezila a odstrielal a furt striela do predu a presne a ked minie tak chyba je v strelcovi
Jaro,jasne.Ber to tak,ze tie 5 az 10 ranove polozky strielam,ked skusam nove laboracie,aky davaju rozptyl,alebo jednoducho pre radost robim diery do papiera.A co to mas za flintu,aky kaliber?
Daj t.č. a ja ti zavolám Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. alebo moje 0915 898 247
napis mi,to bude najjednoduchsie: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.