Miso Ti to opísal.Aj ja ho mam.LEUPOLD VX III ..... atd.MAximalna spokojnost.Dostal som ho na SVK z USA za 770 USD.8-L8-L8-L. este ked bol dolar 20sk.Zatial ziadne problemy.Búchance,hmla,rosa,sneh,voda-odolava ako sa patri.Aj baterka drzi uz pomerne dlho.
Páni, opravuje niekto v BB kraji Meoptu? Blbne mi tá stupnica na osvietenie červ.bodu. Niekedy ide na jednotke, potom pri prepínaní mi to rozsvieti až na štvorke. Niekedy nejde vôbec... A baterku som pre istotu vymenil 2x.
zdeno30-06 - Meopta 6x42 sa robí len s krížom 4B(,ktorý má rozšírenú možnosť odhadu vzdialenosti oproti krížu 4A);rozteč hrubých bočných ramien je 140cm u obidvoch.
<br/>
<br/> www.meopta.com/index.php?id=38
ja mám menší problŕm neviem as rozuhodnúť medzi puškohladmi
<br/>1, Bushnell elitte 3200 3-9 x 50
<br/>2, Meopta artemis 2000 3-9 x 42
<br/>3, Meopta artemis 2100 7 x 50
<br/>4, Seeadler 3-9 x 56
<br/>
<br/>Viete mi niekto poradiť??????
<br/>velmi pekne ďakujem
Záleží, na aký spôsob poľovania chceš puškohľad použiť (postriežka na posede, posliedka, spoločné poľovačky), prípadne či máš len jednu "univerzálnu" zbraň, alebo viac zbraní. Z uvedených 4 typov puškohľadov by som ja osobne doporučil č. 3. - Artemis 2100 7x50 so svietiacim bodom. Ideálne na postriežku a na nočný lov diviakov. Môj názor.
ivan 103- predmetom otázky boli len kríže 4A a 4B resp. ich rozdiely !
<br/>
<br/> Okrem toho som pridal aj odkaz na firemnú stránku ,kde je podrobný popis aj obrázok!
Elo velmi pekne ďakujem,za radu,
<br/>no mam len jednu "univerzalnu zbraň" a chcem to aj na postriežku,posliedku, a nočný . lov. kaliber mam 7x64 a zbraň značky zastava. takže meopta 7x50 je lepšia investícia ako variabil značky bušnel? má vlastne variabil opodstatnenie v horskom revíry, kde maxim´=alna vzdialenosť strelby býva do 120 m???????????
<br/>ďakujem
a ešte otazačko lepšie je kúpiť
<br/>puškohlad Meopta artemis 2100 7 x 50 alebo
<br/>Puškohľad Leupold European 3-9x50
<br/> už na uvedené účely a kaliber
a sa chcem opýtať aký je rozdiel medzi artemis 2100 7 x 50 a meostar R1 7x56,
<br/>či ste mal niekto na flinte jeden aj druhý a aký je rozdiel.
<br/>Čaute
Chcem sa opýtať, či viditeľnosť za šera, resp. na splne je u Meostár R1 7x56 RD natoľko
<br/>lepšia oproti Artemis 2000 6x42, ktorý teraz používam, aby sa oplatilo investovať do jeho kúpy? Ďakujem.
Mal som 2000 v 6x42 a keď som pozrel do 2000 v 7x50 okamžite som si ho šiel kúpiť. Je to obrovský rozdiel ak poľuješ pri splne. predpokladám že Meostar RD v 7x50 bude ešte o niečo lepší. Ja by som určite volil 50ku na večerné a ranné postriežky.
Čau.Mám meoptu 6x42 ale oproti 7x50,alebo 7x56 je to slabé za tých podmienok čo píšeš.Porovnával som to s kamošmi a musím sa priznať že si idem kúpiť R1 7x56.Tá 6-ka nie je dobrá do šera.