Rad by som takuto formou ziskal akekolvek info o tejto modelovej rade... Je robena pre americky trh, no s povestnou kvalitou firmy zeiss, avsak cenovo sa vyrovna puskoladom meopta. Preto by som privital akekolvek skusenosti, ci nazory...
Ahoj vlastním Zeiss conquest 3-9x40 Z- Plex. Poslaný z USA. Ale ešte s ním nemám skúsenosti z praxe. Jedine porovnávanie, keď ešte nebol na zbrani. Svetelnosť OK, čisté sklá, kríž sa zmenou zväčšenia nemení. Dal sopm zaň 12600 Sk. O mesiac - dva budem múdrejší ...
a ako to bolo v tvojom pripade s clom... Tohto sa asi najviac obavam, inac tiez velmi uvazujem ze si ho necham priviest z USA, je hlavne cenovo velmi zaujimavy, a pokial aj zeiss kvalita ostava... Tak potom napis nejake skusenosti, po otestovani...
Napíšte na Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. pretože aj keď ten puškohľad vlastním, stále nie je dokončená zbraň na ktorej je osadený ... Majter Krutý potrebuje popohnať ... ;) Pár mailov ho poteší tak píšte že už chcete vedieť čo je to zač ... :D
Nazdar Johny.Vdaka za ten kontakt-asi 6tyzdnov-Leupold je uz davno na Browningu-dostal som ho za 10dni.Pozri stranku www.skyoptics.com tam su zaujimave veci a ceny.Pisal som im-bez problemov poslu co si objednas.Zlata Amerika.
Mal som meostar 3-12x56 RD , teraz zeiss victori 6-24x56 optiku majú úplne porovnateľnú ako bežný užívateľ v noci nevidím medzi týmito dvoma optikami rozdiel ten je v možnosti zaostrenia paralaxy a možnosti prenosu zámerného bodu , sklo je takmer rovnaké , mechanika aj na meopre pri nastreľovaní išla presne tam ako som naklikal . ale meopta nemá nastavovanie paralaxy ani vonkajšie klikanie preto v tomto smere za zeissom výrazne zaostáva . ale na bežnú poľovačkú je meopta výborná
Ahoj... johny!
<br/>Poprosil by som ťa o kontakt na puškohľady...Díky...
<br/>Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.