pri puskohladoch Zeiss Conquest je tubus pri vsetkych typoch palcovy alebo aj 30mm? ma to niekto na nejakom silnejsom kalibri? ako to drzi, 300WM a vyssie?
čo konkretne hceš vedieť? o Conquestoch tu bolo popisane habadej, ale ak chceš niečo konkretne tak mi napiš Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript..
Puškohľa Zeiss Conquest 3-9x40mm vlastním už dlhšiu dobu a som s ním spokojný. Za zníženej viditeľnosti má dobrý obraz a je vidieť, že je od f. Zeiss. Hodnotenia od užívateľov sú veľmi dobré a našiel som ich na tejto stránke : www.opticsplanet.com/reviews/reviews-zei...z-plex-reticle1.html
to:stefansen,...plne s tebou súhlasím, mám Zeiss Conqest 3-9x50 so zameriavacou osnovou "Duplex", obraz brilantný, za šera vysoká viditeľnosť, presná mechanika, a naviac možnosť pamäti vert. a hor. rektifikácie ...výborná vec pri streľbe s inou váhou strely, jednoducho sezónne prestavíš podľa nastrelenia a pamäti na ten náboj na ktorý si nastavil rekt. pri nastreľovaní a používaš trebárs sezónne bez znovunestreľovania zbrane náboje s inou váhou strely...využívaš túto pamäť?
Keďže je bez svietiaceho bodu aj keď má "dobrý obraz" je aj vďaka nitkovému krížu za súmraku takmer nepoužiteľný !!! (resp. len za pomoci masívne natláčanej zakázanej "pomôcky) !!!