johny ty si vravel že si objednával ten conquest keď ešte peto nemal obchod tak teraz ho už má? (nemyslím internetový) ak má tak by si my poslal adresu?
<br/>A dá sa veriť tej platbe vopred ?
Zdravím vás páni! Chcel by som sa poradiť ohľadom osnovy puškohľadu. Viac menej som sa rozhodol objednať otcovi k narodkám Zeiss Conq. 3,5-10x44 MC, no rozmýšľam nad tipom kríža. Dávnejšie otec poľoval s úplnou nitkou (ako je pri Conq. tip Reticle 21/6) a bol s tým veľmi spokojný. Objednal by som mu ten tip kríža, no mám trošku obavy s jeho viditeľnosťou za šera a prípadne skorej ráno. Nemáte niekto s tým skúsenosť? Ďakujem 8-L
Já mám Zeiss Diavari 3-12x56 osvětlenou 4 osnovu s křížkem, ale chci Conquest na 6,5x55SE, ale zatím jsem do toho nešel uvažoval jsem nad Nikonem Monarch, ale pořád bych radši ten Zeiss, mám to přeci jen odskoušené.
Patrik, myslím, že ten Zeiss bude lepšia voľba ako Nikon. Predsa len je Zeiss uznávanejšia značka, čo sa optiky týka a aj keď vyrábajú Zeiss Conq. len pre americký trh, nemôžu si dovoliť odfláknuť robotu. Určite by som sa rozhodol pre Zeiss.
<br/>Ja som objednal otcovi Nikon Monarch pozorovací ďalekohľad 8,5x56, no ešte mi neprišiel, tak uvidím čo to povie... som zvedavý.
Chcem sa spitat vsetkych co maju ten Conguest uz neaky cas na vasu skusenost snim.Mam totiz ho moznost kupit a chcem ho dat na trojak raz 7*57.Chcem tu 3-9*40 Ide mi hlavne o drzanie sustrelu a plinule nastrelovanie co klik to posun.A svetelnost je aka da sa porovnat s Meoptou napr.1.5-6*42?Dakujem.Lovu zdar:-)